Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Templul Soarelui, un restaurant cu bucătar din China (document)

ro

24 Sep, 2010 01:24 7749 Marime text
cap_1.jpgEste un alt restaurant chinezesc în oraş şi asta mă bucură, cu toate că are preţuri destul de mari. Nu este un loc în care să mergi zilnic, dar este bine de ştiut că avem de unde alege preparate ceva mai exotice.

Am mai ajuns într-un restaurant chinezesc deschis de curând în oraş. De fapt, la intrare în staţiunea Mamaia, pe bulevardul cu acelaşi nume, la numărul 322. Este în aceeaşi clădire cu Piano Bar, despre care am scris acum ceva timp. Nu este un spaţiu foarte mare, dar este aranjat foarte frumos. Roşul predomină şi sunt foarte multe ornamente chinezeşti. Mesele sunt puţin cam înghesuite. Există şi o mică terasă extraordinar de relaxantă. Este departe de bulevard şi în această perioadă când este destul de cald şi nu sunt mulţi turişti, este o adevărată plăcere să mănânci ceva exotic într-un loc aşa de liniştit. Preţurile sunt destul de mari la mâncare. Ai parte de o masă completă (supă, felul doi şi desert) la aproximativ 30 de lei. Băuturile sunt ceva mai ieftine faţă de restaurantul chinezesc din oraş. Un exemplu ar fi berea Tsingtao, care costă doar 11 lei şi are 640 ml. Mâncarea este destul de greţoasă, asemănătoare cu cea de la restaurantul din oraş.

Templul_Soarelui_2.jpgDe ţinut minte că atunci când ceri ceva picant, chiar este. Mie îmi place să mănânc condimentat, dar nici chiar aşa. Un lucru bun este că bucătarul este chinez. Sunt şi alte persoane care lucrează în bucătărie, dar important este că cel responsabil de mâncarea ta vine din China. Ospătăriţele, chiar dacă sunt românce, sunt foarte amabile şi pregătite. Ştiu să îţi spună cum este preparat fiecare fel de mâncare şi sunt suficient de rapide. Nu aştepţi mai mult de 20 de minute de când te-ai aşezat până îţi este adusă mâncarea. Este un alt restaurant chinezesc în oraş şi asta mă bucură, cu toate că are preţuri destul de mari. Nu este un loc în care să mergi zilnic, dar este bine de ştiut că avem de unde alege preparate ceva mai exotice.

Restaurantul funcţionează pe societatea MLM Catering Operations SRL, administrată de Mariana Budai şi Florina Liliana Miao. Mariana mai este implicată în Asplant SRL, iar Florina în Medisal Trade SRL, Ariadna Catering SRL, Rong-Agenţie de Comerţ şi Servicii SRL şi Templul SRL.

Templul Soarelui primeşte patru stele.

stele_templul_soarelui.jpg

 

 

[label]Templul Soarelui - MLM Catering Operations SRL[/label] 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • malina 15 May, 2011 12:06 O portie de mancare generoasa la 23 lei sau 29 lei,nu cred ca este scump,sa nu m-ai vorbim de preturile pe care le practica la delivery.Calitatea in raport cu pretul este mai mult dect rezonabila.