Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roma Caffe, fără legătură cu capitala Italiei (document)

ro

22 Oct, 2010 01:29 7112 Marime text
cap_3.jpgEste un local micuţ, fără legătură cu Roma, aşa cum s-ar înţelege din nume. Preţurile sunt la fel ca în alte astfel de cafenele, servirea cam lasă de dorit. Personal nu prea văd motive pentru care aş merge în acest loc să beau o cafea.

Mergem iar într-o cafenea micuţă de pe strada Unirii nr. 21, în cartierul Faleză Nord. Se numeşte Roma Caffe şi nu are nicio legătură cu capitala Italiei. Încă încerc să-mi dau seama cum aleg unii oameni numele barurilor şi restaurantelor. Interiorul este destul de drăguţ, mai ales desenele cu clădirile vechi de pe doi pereţi. Nu sunt nici multe mese. Doar vreo şase, dar suficient de mari cât să încapă cam cinci persoane. Este un lucru bun atunci când se iese la o cafea în grup, pentru că, în rest, nu se foloseşte spaţiul în totalitate. Bine măcar că acele canapele sunt confortabile şi te fac să te ridici cu greu de pe ele. Preţurile nu sunt mari, ci normale pentru astfel de baruri. Costă cam patru lei o cafea, cinci lei un suc. Ba mai mult, au şi happy hours între 9:00 şi 14:00, când se aplică reduceri anumitor produse.Nu foarte mari, dar contează. Servirea cam lasă de dorit. Este un ospătar care se mişcă destul de repede şi este amabil.

Roma_2.jpgDoar că am prin un moment în care s-a pus la masă să mănânce şi nu s-a ridicat de acolo până nu a terminat. A făcut acest lucru în condiţiile în care barul era plin şi anumiţi clienţi doreau să mai comande sau să ceară nota de plată. Nu a fost deloc frumos din partea lui. Dar să nu uităm că este totuşi un bar de cartier şi nu putem avea pretenţii prea mari. Este un local micuţ, fără legătură cu Roma, aşa cum s-ar înţelege din nume. Preţurile sunt la fel ca în alte astfel de cafenele, servirea cam lasă de dorit. Personal nu prea văd motive pentru care aş merge în acest loc să beau o cafea.

Cafeneaua funcţionează pe societatea Stylodibaco SRL, administrată de Marius Balaban.

Roma primeşte două stele.

stele_roma.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii