Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preţuri exagerat de mari la Ultra Violet Cafe (document)

ro

07 Sep, 2010 00:00 4165 Marime text
ultraviolet_1.jpgEste un local aranjat foarte frumos, într-o zonă în care nu sunt multe astfel de cafenele, cu excepţia celor din mall, dar preţurile sunt nejustificat de mari.

Ultra Violet este o cafenea de pe strada Soveja nr. 64A, în zona Tomis 3, la parterul unui bloc. Spaţiul este destul de mare. Sunt trei camere în care sunt aşezate câteva mese. Nu prea multe şi nici prea înghesuite. În fiecare cameră te simţi foarte relaxat pentru că nu sunt mulţi clienţi şi sunt oarecum izolate, aşa că nu are ce să te deranjeze. Poate doar muzica care este dată puţin cam tare. Cafeneaua este amenajată foarte frumos. Movul de pe pereţi se îmbină perfect cu albul şi negrul canapelelor şi al scaunelor.

ultraviolet_2.jpg

 Este o atmosferă caldă, mai ales că geamurile sunt mari şi ziua întră o lumină plăcută. Dezavantajul ar fi că toţi cei care trec prin acea zonă te pot vedea cu uşurinţă. Dacă nu te deranjează acest lucru, poate fi un loc bun în care să bei cafeaua. Şi doar dacă vrei să laşi o sumă exagerat de mare: şapte - opt lei. Chiar este un local frumos, dar nu înţeleg de ce este aşa de scump. Nici măcar la cafenelele din centru nu costă atât o cafea. Nu este de mirare că nu au mulţi clienţi, din moment ce preţurile nu sunt justificate. Lipsa clienţilor este bună pentru că ospătăriţa vine rapid la masă, probabil de plictiseală. Ştiu că anul trecut mai organizau seri cu muzică jazz cântată live de trei tineri şi poate atunci s-ar fi găsit oameni să plătească atât de mult pentru ceva de băut, dar acum? Pentru ce aş merge în această cafenea? Chiar este aranjată foarte frumos, într-o zonă în care nu sunt multe astfel de cafenele, cu excepţia celor din mall, dar preţurile sunt nejustificat de mari.

Ultra Violet funcţionează pe societatea AC Consulting Prest SRL, administrată de Claudiu Corendea, care se mai ocupă şi de Quik Silver SRL.

stele_ultraviolet.jpg

Cafeneaua primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă preţurile ar fi fost acceptabile.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii