Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Angelli House, restaurant bun, cu servire proastă (document)

ro

03 Nov, 2010 01:40 55891 Marime text
cap_1.jpgEste un restaurant vechi, departe de centrul oraşului, cu o mâncare excelentă şi preţuri acceptabile. Mare păcat că servirea nu este ceva mai bună, pentru că ar fi fost unul dintre cele mai bune restaurante în care am intrat.

New Angelli House este un restaurant situat pe strada Bucureşti nr. 15, în zona Casei de Cultură. Destul de vechi, dar sunt multe persoane care nu ştiu de existenţa acestui local. Înainte avea numele Casa Angelli, poate asta vă spune ceva. Interiorul este destul de spaţios şi frumos aranjat. Dar terasa este şi mai frumoasă. Suficient de mare, cu multe mese care au o distanţă considerabilă între ele şi, un lucru foarte important, este acoperită. Chiar şi în zile ceva mai răcoroase puteţi sta la o masă pe terasă fără probleme. Meniul este destul de bogat. În mare parte, preparatele sunt cele pe care le găsiţi şi în alte locuri, dar există câteva pe care le găsiţi doar aici. Un exemplu este Taci şi-nghite. Este un nume ciudat, dar la gust este delicios. Conţine mămăliguţă, ou, cârnaţi, şuncă şi caşcaval. Este făcut la cuptor, iar caşcavalul prinde o crustă frumoasă şi extraordinar de bună. Costă doar 12 lei şi merită fiecare bănuţ. Şi pizza este bună faţă de în multe localuri. O masă completă, cu felul întâi, felul doi, desert şi ceva de băut ajunge aproximativ 30 - 35 de lei.

Angelli_2.jpgDar, aşa cum spuneam, mâncarea este foarte bună şi preţurile sunt justificate. Servirea este bună, dar nu excelentă. Ospătăriţa întârzie destul de mult cu comanda, iar dacă staţi pe terasă în această perioadă când nu sunt mulţi clienţi, aflaţi că nu iese foarte des să vadă dacă mai aveţi nevoie de ceva. Este un restaurant vechi, departe de centrul oraşului, cu o mâncare excelentă şi preţuri acceptabile. Mare păcat că servirea nu este ceva mai bună, pentru că ar fi fost unul dintre cele mai bune restaurante în care am intrat.

Localul funcţionează pe societatea New Angelli House SRL, de care se ocupă Ion şi Ioana Anghel. Ion Anghel mai este implicat în Emanuel SRL şi în Star Club Angelli SRL.

New Angelli House primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă servirea ar fi fost mai bună.

stele_angelli.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii