Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâncare dezgustătoare la restaurant Beirut (document)

ro

11 Oct, 2010 01:14 7803 Marime text
cap_3.jpgEste un restaurant bun de încercat măcar o dată, dar trebuie să aveţi mare grijă la ce comandaţi. Preţurile nu sunt mari şi atmosfera este plăcută, dar anumite feluri de mâncare sunt chiar dezgustătoare.

Azi suntem iar orientali şi încercăm un restaurant libanez. Se numeşte Beirut şi poate fi găsit pe bulevardul Tomis nr. 122, destul de aproape de Sala Sporturilor. Astă vară a fost în renovare, dar şi-a deschis de curând porţile pentru clienţii amatori de mâncare orientală. Este un spaţiu foarte mare şi amenajat destul de frumos. Sunt tot felul de ornamente arabe care te fac să intri în acea atmosferă. Ca şi minusuri aş aminti mesele puţin cam înghesuite şi mirosul specific de mâncare prezent încă de la intrarea în acest restaurant. Dacă acest lucru nu te deranjează, te aşezi şi îţi este adus meniul. Este plin de tot felul de preparate şi specialităţi libaneze. Sunt aşa de multe încât te decizi foarte greu ce vrei să mănânci. Preţurile sunt acceptabile. Ceva de mâncare şi de băut nu ar trebui să depăşească 30 de lei. Poate pare mult, dar este totuşi un restaurant libanez în care nu mănânci zilnic. Din păcate, eu am fost dezamăgită de gust. Nu este neapărat rău, doar că are ceva specific lor, greu de explicat, dar care nu prea îţi încântă papilele gustative. Eu am mâncat nişte carne de viţel uscată. Sau am încercat să mănânc pentru că are un gust oribil şi după două bucăţele am abandonat. Nici ciorba de linte nu este prea bună.

Beirut_2.jpgArată destul de urât şi gustul lasă de dorit. Vă recomand în schimb plăcinta cu brânză. Este foarte bună, porţia este mare şi are un preţ mai mult decât acceptabil: opt lei. Un alt lucru care mi s-a părut deranjant este prezenţa cadânelor. Nu mă deranjează că dansează acolo, din contră, asta face o atmosferă mai frumoasă. Dar atunci când mănânci, nu este deloc plăcut să-şi mişte cineva buricul pe lângă tine. Nici servirea nu este prea bună. Ospătarii vin rapid la masă şi sunt amabili. Ştiu, chiar dacă nu foarte bine, cum sunt preparate majoritatea specialităţilor din meniu. Doar că după ce îţi este adusă comanda, cu greu mai dai de ei. Este un restaurant bun de încercat măcar o dată, dar trebuie să aveţi mare grijă la ce comandaţi. Preţurile nu sunt mari şi atmosfera este plăcută, dar anumite feluri de mâncare sunt chiar dezgustătoare.

Restaurantul funcţionează pe societatea Beirut Trade Center SRL, administrată de Georges Karam Charbel şi de George Karam.

Beirut primeşte trei stele.

stele_beirut.jpg

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu demagogu 11 Oct, 2010 16:10 Si ce are a face gustul personal al autorului pentru anumite mancaruri cu rating-ul restaurantului?