Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Montana cauti alta toaleta (document)

ro

09 Aug, 2010 01:50 3689 Marime text
Montana2.jpgNu este un loc în care să mergi prea des, dar bun pentru o ieşire cu prietenii seara sau ziua, când este ceva mai linişte.

La intrare în Satul de Vacanţă, în spatele hotelului Oxford, este o căsuţă de lemn în faţa căreia sunt puse câteva mese. Se numeşte Casa Montana şi nu este ştiută de foarte multă lume. Poate este mai bine aşa. Funcţionează şi iarna când poţi sta numai în interior. Nu este mare, la parter sunt doar cinci, şase mese, iar la etaj sunt doar două. Nu prea îmi place pentru că mai tot timpul este mizerie. Îţi dă impresia de bodegă de cartier, dar dacă îţi faci curaj şi intri, vei afla că nu este chiar aşa. Atmosfera este plăcută, oamenii sunt deschişi, te poţi împrieteni rapid cu un alt client de la o masă alăturată. Toaleta este şi ea urâtă rău. Prefer să aştept până plec spre o toaletă cât de cât ok. Vara îmi place terasa. Sunt câteva mese scoase în faţa căsuţei, înconjurate de un gard viu, înalt. Sunt şi câteva umbrele mari, aşa că nu trebuie să-şi faci griji din cauza căldurii. Chiar dacă stai pe un scaun din plastic, la o masă din acelaşi material, este foarte relaxant. Mai ales în timpul zilei când nu sunt mulţi clienţi.

Montana2_.jpgEste un loc destul de retras, oamenii care merg spre Satul de Vacanţă nu trec prin faţa barului, aşa că nu prea există lucruri care să te deranjeze. Poate doar muzica pentru că este dată cam tare. Este ea frumoasă, în special dacă îţi place rock-ul, dar devine deranjantă când mergi acolo cu cineva pentru a purta o discuţie. Servirea nu prea merită să fie lăudată. Ospătăriţele se mişcă destul de greu, deseori eşti nevoit să mergi la bar pentru a face comanda, dar nici nu poţi cere mai mult. Este bine măcar că sunt amabile şi zâmbesc mult. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile, ţinând cont de poziţionarea pe care o are. Este totuşi aproape de intrarea în staţiunea Mamaia, unde preţurile parcă explodează. Aici poţi bea o cafea, chiar dacă nu este foarte reuşită, cu patru lei. O apă costă tot atât. Nu este un loc în care să mergi prea des, dar bun pentru o ieşire cu prietenii seara sau ziua, când este ceva mai linişte.

Casa Montana funcţionează pe societatea Memka SRL, administrată de Erdin şi Redin Memet. Erdin se mai ocupă de Societatea Cooperativă Dobrogea Coop, iar Redin de Health First SRL.

Montana primeşte trei stele. Aş acorda mai multe dacă s-ar ocupa mai mult de curăţenie.

stele_montana.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 09 Aug, 2010 08:32 in centrul orasului gasesti baruri cochete si curate unde berea este multttt mai ieftina!