Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienţi înfricoşători la Caffe Chic (document)

ro

08 Sep, 2010 01:57 10257 Marime text
cap_2.jpgEste o cafenea aranjată foarte frumos, aproape de centru, dar servirea lasă de dorit şi clienţii care o frecventează sunt înfricoşători. Este păcat, pentru că ar fi fost un local perfect pentru cafeaua de dimineaţă.

Caffe Chic este o cafenea mică de pe strada IG Duca, la intersecţia cu bulevardul Mamaia. Numele i se potriveşte de minune. Chiar este Chic. Este un spaţiu mic, cu destul de multe mese din sticlă şi canapele de culoare crem. Pereţii sunt tot crem, dar, din loc în loc, sunt oglinzi mari, care dau un farmec aparte localului. Este plăcut să-ţi vezi reflexia oriunde te-ai uita. Este una dintre cele mai frumos aranjate cafenele în care am fost eu. Preţurile chiar nu sunt mari. Poţi bea o cafea cu patru lei sau un suc cu cinci lei. Este aproape de centrul oraşului şi m-aş fi aşteptat să fie ceva mai scump, dar nu este aşa. Doar că există şi minusuri. Unul dintre ele ar fi servirea. Este o singură ospătăriţă, care se ocupă şi de treaba din bar, aşa că este suficient de ocupată şi nu prea ajunge pe la mese.

Chic_2.jpgEu am ajuns în cafenea atunci când aranja ceva marfă prin frigider. După 15 minute de aşteptare, m-am dus la bar şi am comandat. Este urât pentru că nu sunt multe mese şi nici mulţi clienţi. Ar trebui să fie o servire mai bună. Un alt minus este faptul că mulţi clienţi arată destul de dubios. Îţi este cam frică să te uiţi la ei. Mai ales că vorbesc tare şi se înjură destul de mult. Nu au treabă cu ceilalţi clienţi ai cafenelei, dar nu prea poţi bea relaxată o cafea auzind tot felul de lucruri porcoase de la câţiva băieţi musculoşi şi plini de tatuaje. Este păcat, pentru că ar fi fost un local perfect pentru cafeaua de dimineaţă.

Caffe Chic funcţionează pe societatea BRY Euro Trans SRL, de care se ocupă Nadia şi Silviu-Viorel Ştefancu. Cel din urmă mai este implicat şi în Real Speed Logistic SRL.

Cafeneaua primeşte doar trei stele. Dacă ar fi avut o servire mai bună, ar fi primit cu siguranţă mai multe.

stele_chic.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • teo 18 Mar, 2013 13:55 Daca nu-i cunoasteti nu comentati.Fraierii se sperie repede de niste tatuaje.
  • dan 09 Sep, 2010 15:46 chiar am fost in cafeneaua cafe shic si nu am vazut pe nimeni mai infricosator,erau cativa clienti la mese,dar nu era nimic de speriat.
  • Mare lucru 08 Sep, 2010 10:28 Pai "clienti" dubiosi sunt si mai multi pe holurile CJC. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne speriem de ei. Tinde tara spre dubiosenie pt ca oamenii cu bun simt sunt considerati prosti. Desteptii sunt considerati nesimtitii cu cefe groase, ca Nicusor.