Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barley Pub, printre WC-uri şi imobiliare (document)

ro

04 Sep, 2010 00:00 5069 Marime text
9_barley.jpgMergeam prin zona gării, pe strada Prelugirea Traian, şi mi-a sărit în ochi o clădire destul de micuţă şi frumoasă. Acolo este Barley Pub.

La o primă vedere am crezut că avem şi noi un pub aşa cum trebuie în oraş, aşa că a trebuit să merg să văd despre ce este vorba. Vara eşti întâmpinat de o terasă frumuşică cu puţine mese, interiorul nu este mare, dar este amenajat foarte frumos. Entuziasmul meu s-a terminat atunci când mi-am dat seama că nu este ceea ce credeam. Este doar un mic bar în care aşteaptă clienţii spălătoriei de lângă. Aşa că acea atmosferă tipică pub-urilor nu există. Sunt doar câteva sortimente de băutură din care poţi alege (cele clasice pe care le găseşti în majoritatea localurilor) şi trebuie să mergi la bar pentru a comanda. Este o ospătăriţă, dar nu prea îşi bate capul cu clienţii. Când am fost eu, ea vorbea cu o persoană de la o altă masă. Am aşteptat cam cinci minute şi tot nu am fost băgată în seamă. O cafea costă patru lei şi nu ştiu cum este făcută, dar nu aş mai bea a doua oară. Măcar preţurile sunt mici dacă nu există calitate şi nici nu este un pub în adevăratul sens al cuvântului. Îmi pare rău pentru că este un local foarte frumos amenajat şi ar fi putut avea succes, chiar dacă este micuţ.barley_2.jpg

Chiar dacă este „folositor“ pentru clienţii spălătoriei şi patronilor le este suficient, puteau să aranjeze câteva mese spre port. Măcar avea o privelişte mai frumuşică şi poate atrăgea şi alţi clienţi. Din păcate, nu este singurul din oraş care strică acest concept şi încă mai aştept pe cineva care să respecte ce înseamnă un pub pentru că atmosfera într-un astfel de local este extraordinară.


Barley Pub funcţionează pe societatea Ambient Car Wash SRL, de care se ocupă Dănuţ Florescu, Radu Merlă, Maria Balamace, Narcis Babu şi Oscan Ibraim. Radu este soţul lui Ani Merlă, şefa Direcţiei de Programe şi Dezvoltare din cadrul Primăriei Constanţa şi unul dintre fericiţii câştigători a mai multor licitaţii organizate de municipalitate, în special pentru WC-urile ecologice. El mai este implicat în Pol Control SRL şi, împreună cu Dănuţ, este asociat în SC Prunus SRL, Enviroteh SRL, Oil Depol Service SRL, Petroline SA, CRD Demolition SRL, Bytech Computers SRL, Ecoserv Co SRL, Eagle Construct SRL şi Motor-Sport SRL. Cei doi intenţionează să ridice un imobil cu cinci etaje pe strada Ştefăniţă Vodă colţ cu Aleea Murelor, pe lotul 7.

stele_barley.jpgPub-ul primeşte doar două stele datorită amenajării.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ideal Decor 04 Sep, 2010 19:08 In revista "Ideal Decor" a aparut acest mic loc special. Cum ar fi daca si majoritatea celor vizitate de dvs. ar avea parte de creativitatea tinerilor artisti constanteni?? Ambientul a transformat cladirea aceasta. Nu se vede in fotografie bine dragonul de pe frontispiciu... Aceiasi designeri/artisti plastici au lucrat la receptia si restaurant din incinta hotel "Class", "La galion" din zona Unirii (se va redeschide dupa 25 septembrie)