Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baf Pizza e Pasta, un alt restaurant al fostului viceprimar Butnaru (document)

ro

04 Oct, 2010 01:59 5692 Marime text
cap_3.jpgEste un restaurant foarte drăguţ, pe care vi-l recomand. Chiar dacă preţurile sunt destul de mari, nu o să regretaţi că aţi mâncat acolo.

Am scris acum ceva timp de Baf Grill House de pe bulevardul Mamaia, vizavi de Universitatea Ovidius. Amintesc de acest lucru pentru că lângă acest restaurant este unul mult mai frumos, administrat de aceeaşi societate comercială. Se numeşte Baf Pizza e Pasta. Probabil mulţi aţi observat o casă de piatră în acea zonă. Este destul de micuţă şi are forma unui castel. În interior nu prea arată a castel, dar nici urât nu pot spune că este. Sunt multe camere în care sunt aranjate mese, în unele locuri puţin cam înghesuite, atât la etaj, cât şi la demisol. Îmi plac şemineurile. Se potrivesc de minune acolo unde sunt puse. Una peste alta, este un restaurant foarte frumos amenajat, care te atrage prin felul în care arată. Dar să trecem la mâncare. Aşa cum spune şi numele, este un local cu specific italian, în care pizza şi pastele predomină. Sunt multe sortimente din care poţi alege şi sunt gustoase. Pizza este făcută într-un cuptor cu lemne, datorită căruia are un gust extraordinar.Vă recomand şi penne al forno. Sunt cele mai bune pe care le-am mâncat într-un restaurant din Constanţa.

Preţurile sunt şi ele pe măsură. Pentru un fel de mâncare şi ceva de băut laşi pe puţin 30 de lei. Cu toate că sunt multe locuri în care se poate mânca mai ieftin, vă recomand să mergeţi măcar o dată aici. Cu siguranţă veţi reveni. Servirea este una foarte bună. Ospătarii sunt rapizi, amabili şi bine pregătiţi. Îţi pot răspunde la orice întrebare legată de preparatele din meniu. Este un restaurant foarte drăguţ, pe care vi-l recomand. Chiar dacă preţurile sunt destul de mari, nu o să regretaţi că aţi mâncat acolo.

Restaurantul funcţionează pe societatea Baf Mamaia SRL, de care se ocupă Florin şi Aurel Butnaru. Cei doi mai sunt implicaţi în Parc Mamaia SRL, Triumph Comtur SRL şi P&B Turism SRL. Florin Butnaru mai administrează şi Motor Mix SRL. Aurel Butnaru a fost viceprimar al oraşului Constanţa şi consilier local.

Baf primeşte cinci stele.

stele_baf.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii