Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baf Grill House, restaurantul fostului viceprimar Butnaru (document)

ro

26 Aug, 2010 00:00 6208 Marime text
baf_1.jpgEste un restaurant foarte bun, cu preţuri mici şi mâncare bună. Păcat că nu au aranjat clădirea mai frumos şi că seara durează destul de mult până îţi vine comanda. 

Restaurantul Baf Grill House este situat pe bulevardul Mamaia nr. 165, vis-a-vis de Universitatea Ovidius. Este o terasă mare şi foarte frumos aranjată, doar mesele sunt cam înghesuite. În rest, culorile sunt bine alese şi pernuţele portocalii de pe scaune sunt chiar confortabile, deşi nu par. O altă greşeală din punctul meu de vedere este acea bucată de plastic transparent care ar trebui să te ferească de căldură. O face, dar nu suficient. Dacă mergi la ora 12.00 într-o zi călduroasă de vară, nu rezişti foarte mult timp pe acea terasă. Îmi mai pare rău că nu s-au concentrat mai mult pe aspectul clădirii. Este una destul de veche, dar vopsită foarte prost. Parcă un copil de cinci ani a luat bidineaua şi a început să arunce cu vopsea mov pe acele pervazuri. Este păcat, puteau face ceva mult mai frumos. Servirea este foarte bună. Ospătarii sunt rapizi, amabili şi mereu sunt „la vedere“ în caz că ai nevoie de ceva. Meniul este foarte bogat. Atunci când îţi este foame, ai de unde alege. Iar mâncarea este chiar bună. Nu extraordinară, pentru că mereu este loc de mai bine, dar delicioasă. Porţiile sunt suficient de mari încât să te saturi. Cu 20 de lei ai parte de o masă pe măsură şi nu trebuie să aştepţi foarte mult până vine comanda. Problema apare în general seara, după ora 20.00, atunci când terasa se aglomerează şi timpul de aşteptare al mâncării depăşeşte 30 de minute. În meniu mai sunt anumite specialităţi pe care le prepară bucătarul-şef. Dacă vrei neapărat să mănânci aceste specialităţi, trebuie să-ţi antrenezi stomacul pentru lunga aşteptare ce va urma. Una peste alta, este un restaurant foarte bun, cu preţuri mici şi mâncare bună. Păcat că nu au aranjat clădirea mai frumos şi că seara durează destul de mult până îţi vine comanda.

baf_2.jpg

Restaurantul funcţionează pe societatea Baf Mamaia SRL, de care se ocupă Florin şi Aurel Butnaru. Cei doi mai sunt implicaţi în Parc Mamaia SRL, Triumph Comtur SRL şi P&B Turism SRL. Florin mai administrează şi Motor Mix SRL. Aurel a fost viceprimar al oraşului Constanţa şi consilier local.

Baf primeşte patru stele. 

stele_baf.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii