Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

4Friends, locul unde mănânci repede şi ieftin (document)

ro

05 Nov, 2010 02:27 10937 Marime text
cap_3.jpgEste un restaurant cu autoservire, amenajat simplu şi frumos, cu preţuri acceptabile. Este perfect pentru o masă rapidă de prânz, ţinând cont că nu trebuie să aştepţi să fie preparată mâncarea.

4Friends este un restaurant cu autoservire, situat pe bulevardul Mamaia nr. 213. Este imposibil să nu îl observaţi pentru că sunt reclame mari la intrare. Nu mă aşteptam la o amenajare foarte frumoasă, dar am fost plăcut surprinsă cât de drăguţ este. Nu iese în evidenţă decât prin simplitate. Sunt suficiente mese, destul de apropiate între ele, dar mergi aici pentru a mânca ceva rapid, nu pentru a sta câteva ore. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Cu maxim 20 de lei ai parte de o masă completă şi ceva de băut, dacă nu comanzi meniul zilei care costă doar 11 lei, şi primeşti o ciorbă, felul doi şi un suc fresh. În fiecare zi este un meniu diferit. Nu sunt porţiile foarte mari, dar te saturi. Iar la gust, mâncarea este chiar bună. Nu este cea mai bună mâncată de mine, dar să nu uităm că este autoservire. Cea mai bună parte este că nu trebuie să aştepţi până este preparată comanda sau după un ospătar care se mişcă greu.

4friends_2.jpgPur şi simplu ai luat o tavă, îţi alegi ce vrei să mănânci şi te aşezi la masă. Dacă ai timp de pierdut, îţi recomand să mergi într-un restaurant unde mâncarea este şi mai bună şi preparată pe loc. Dacă nu poţi pleca de la birou sau vrei să faci comandă de mâncare pentru acasă, au şi serviciu de livrări. Sau poţi merge la restaurant să iei ce vrei pentru acasă. Este un restaurant cu autoservire amenajat simplu şi frumos, cu preţuri acceptabile. Este perfect pentru o masă rapidă de prânz, ţinând cont că nu trebuie să aştepţi să fie preparată mâncarea.

Restaurantul funcţionează pe societatea Almada Invest SRL, administrată de Mihail Adrian Ragea şi Marius Florin Mavrodin. Un alt local 4Friends este deschis pe bulevardul Mamaia, vis-a-vis de Universitatea Ovidius.

4Friends primeşte patru stele.

stele_4friends.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roxana melinte 09 Mar, 2011 23:31 CEA MAI PROASTA MINCARE DIN VIATA MEA!!!!!!!!!