Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am fost pe tronsonul din A2 care se inaugurează Iată traseul spre Mangalia, ocolind Constanţa (galerie foto)

ro

28 Jul, 2011 00:26 9832 Marime text
deschidere.jpgMâine, 21 de kilometri din Autostrada Soarelui vor fi inauguraţi de către premierul Emil Boc şi de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

ZIUA de Constanţa vă arată cum se circulă pe noul tronson.

Aşteptarea a fost îndelungată, dar, din câte se pare, a meritat. Tronsonul care va fi inaugurat mâine ne surprinde cu un pod peste canalul Dunăre - Marea Neagră. Şi, chiar dacă deocamdată vom circula pe o singură bandă, turiştii vor reuşi să ocolească aglomerata Constanţă.

autostrada_1.jpgDinspre Bucureşti, intrarea pe noul tronson se va face la 2 kilometri de Murfatlar, în apropiere de Ciocârlia. Dar cum ajungem acolo?! Din Medgidia, fie o luăm prin centrul oraşului pentru a ajunge în Valea Dacilor şi apoi în Ciocârlia, fie urmăm drumul cunoscut deja până în Murfatlar, trecem podul de peste Canal, ajungem în apropiere de Ciocârlia şi, de acolo, pe autostradă. De aici, numai 21 de kilometri ne despart de DN 39, pentru că, de la Ciocârlia, trecem prin dreptul localităţii Valu lui Traian apoi, până în Cumpăna, vom traversa podul abia construit peste Canalul Dunăre Marea Neagră. În dreptul supermarket-ului Dedeman din Lazu „străpungem" în DN 39, calea de acces înspre staţiunile din sudul litoralului, sau înspre Constanţa.

Iar de aici, la Eforie, Costineşti, Neptun, Mangalia, Bulgaria, etc.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Seby 28 Jul, 2011 18:15 sa inteleg ca varianta de ocolire a municipiului Constanta inspre nord pana in Ovidiu nu va fi inaugurata maine? doar cea spre sud? oricum e bine ca scapam de tirurile din oras era jale ce era la Pod la Butelii de un an de zile era nenorocire de acum incolo va fi pustiu pe Bratianu
  • Vlad 28 Jul, 2011 00:05 E fara sens ; de la murfatlar se circula oricum pe 4 benzi ; mai bine terminau centura de la Toyota la Dedeman E complicat sa intri in Medgidia , sa traversezi orasul sa treci de Valea Dacilor si apoi sa intri pe autostrada