Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Barbatului, sarbatorita la Clubul Phoenix

ro

07 May, 2010 02:38 2157 Marime text
Constănţenii s-au distrat la maxim de ziua lor, pe 5 mai, în Club Phoenix. Aceştia au participat la petrecerea dată în cinstea bărbaţilor, cu muzică live, vedete, concursuri frumoase şi multă bere. Pentru toţi „sărbătoriţii", Mărgineanu & Band au susţinut un concert foarte apreciat de public. Petrecerea a fost animată de gazda serii, Sânziana Buruiană.

Momentul serii a fost „Concursul de cucerit" la care participanţii mai curajoşi „au îndrăznit" să câştige simpatia Sânzianei Buruiană, adresându-i, spre deliciul publicului, declaraţii de dragoste savuroase. Constănţenii s-au luat la întrecere în concursurile serii: concursul de skanderberg, fotbal, darts, şi au câştigat zeci de premii: tricouri şi pahare de colecţie şi premiul cel mare - un tricou Inter Milano cu semnătura lui Cristi Chivu.

Constanţa a fost unul din cele 16 oraşe din ţară în care Ziua Bărbatului a fost sărbătorită în forţă şi în care Bergenbier a organizat petreceri speciale. Peste 25.000 de bărbaţi din Bucureşti şi alte câteva mii din toată ţara au sărbătorit Ziua Bărbatului, iar site-ul ziuabărbatului.ro a înregistrat nu mai puţin de 20.000 de vizite. De asemenea, toţi participanţii pot intra pe site pentru a descărca poze de la eveniment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii