Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OTV-ul se muta la Zilele Orasului Dan Diaconescu, in direct la Navodari

ro

30 Jul, 2010 01:20 6299 Marime text
cap_8.jpgCenaclul Flacăra se va prezenta în faţa publicului după 25 de ani

Postul de televiziune OTV va transmite duminică, 1 august, de la ora 20.00, spectacolul Cenaclului Flacăra de la Zilele oraşului Năvodari.

Dan_Diaconescu_www.paulierco.ro.jpgCunoscut ca amator de mare în week-end, Dan Diaconescu îşi va petrece această duminică la Năvodari, alături de Adrian Păunescu şi artiştii Cenaclului Flacăra, printre care celebrul George Nicolescu. Transmisiunea în direct va dura aproximativ 5 ore şi va reuni, în faţa publicului năvodărean şi a telespectatorilor OTV, mai mulţi artişti, printre care Vacanţa Mare, dar şi Axinte. Acesta din urmă, organizator al spectacolului, a declarat că ideea de a aduce OTV-ul lui Dan Diaconescu la Zilele Năvodariului i-a venit împreună cu primarul Nicolae Matei şi că patronul de televiziune a fost încântat de idee, mai ales că sfârşitul de săptămână îl prinde aproape întotdeauna la mare, unde deţine o casă. Mai mult, va fi pentru prima dată când aşa-numita televiziune a poporului va transmite în direct un astfel de eveniment. Evident, Dan Diaconescu va ajunge în Năvodari înainte de începerea show-ului şi va sta de vorbă cu localnicii. Cât despre prezenţa lui Adrian Păunescu şi a Cenaclului Flacăra la Năvadari, Axinte a ţinut să precizeze că, după 25 de ani, aceasta este prima ieşire în public a artiştilor aduşi laolaltă de marele poet şi că după spectacolul care a avut loc acum un sfert de secol la Ploieşti aşa ceva nu s-a mai întâmplat. Un alt motiv de sărbătoare, care va fi marcat duminică la Zilele Năvodariului este şi faptul că poetul Adrian Păunescu a împlinit, pe 20 iulie, 66 de ani. Zilele Năvodariului debutează astăzi, de la ora 17.00, cu o serie de competiţii sportive. La ora 20.00 încep spectacolele care se vor încheia la 23.30 cu un recital de jumătate de oră al lui Vali Vijelie. Sâmbătă, petrecerea începe la ora 17.00 cu un meci de fotbal amical C.S Navodari - Steaua Cogealac. Seara se va finaliza la 24.40 cu un concert al „fraţilor de aur". La Zilele Năvodariului vor participa artişti precum Aurelian Temişan, Ileana Ciuculete, Maria Ciobanu şi Deep Central. Manifestările organizate în cele trei zile vor avea loc pe stadionul Clubului Sportiv Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 31 Jul, 2010 07:27 partidul po r ului -padiu pirv iuga naomi dan diacomescu -poponari- ai bogati voi saraci-manipularea continua.nu otv l a scos pe basescu presedinta?