Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GSP lansează programul CADET

ro

16 Nov, 2010 00:00 6261 Marime text
gsp.jpgGrup Servicii Petroliere lansează programul CADET, adresat absolvenţilor promoţiilor 2008, 2009 şi 2010 de la următoarele facultăţi: inginerie mecanică, industrială şi maritimă, construcţii civile şi construcţii hidrotehnice, hidraulică, utilaj petrolier, forajul sondelor, geodezie, electronică, automatică, ştiinţe economice, limbi străine (turcă, rusă, germană), studenţilor de la Academia Navală Mircea cel Bătrân şi celor de la Universitatea Maritimă Constanţa.

CADET este un program de formare a noilor generaţii de specialişti pentru industria marină de petrol şi gaze. Programul se derulează în GSP din 2008, ediţia din această toamnă propunându-şi să atragă un număr mai mare de absolvenţi de la mai multe facultăţi decât în anii precedenţi.gsp_full.jpg Noutatea acestei ediţii constă în faptul că pe lângă instituţiile de învăţământ superior cu care Grup Servicii Petroliere colaborează în mod tradiţional, acum se propune atragerea în programul CADET şi a absolvenţilor de la alte facultăţi, precum: electronică, automatică, construcţii civile, construcţii hidrotehnice, ştiinţe economice şi limbi străine. Tinerii selectaţi vor fi susţinuţi pe parcursul unei perioade de unu până la doi ani în demersul lor de dezvoltare a carierei, în funcţie de specializare, în cadrul unui program coerentmenit să completeze cunoştinţele academice acumulate cu experienţa practică. "Programul se adresează absolvenţilor ale căror cunoştinţe sunt dublate de o solidă cunoaştere a limbii engleze, capabili să facă proba spiritului de echipă, a iniţiativei şi a creativităţii. Pentru noi, resursa umană competentă reprezintă un factor de stabilitate şi un imbatabil avantaj economic. Pentru aceasta, este prioritar pentru noi să identificăm şi să pregătim tineri specialişti cu potenţial. CADET este un elaborat program de instruire,care se adresează absolvenţilor de studii superioare. Programul se bazează pe nişte obiective clare de învăţare şi include sesiuni de evaluare intermediare", a declarat Cristinela Budin, directorul de resurse umane al GSP. Candidaţii care se regăsesc în profilul participantului la programul CADET îşi pot depune CV-urile şi scrisorile de intenţie on-line, la adresa human.resources@gspoffshore.com până pe 26 noiembrie.
Reprezentanţii GSP vor participa la întâlniri cu studenţii din centrele universitare Constanţa şi Ploieşti pe 18 noiembrie, la ora 14.00 (Ploieşti) şi pe 19 noiembrie, la ora 13.00, la GSP Training Center din Portul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 26 Nov, 2010 02:28 ne poate spune cineva de acest program ?cum se plateste ?cum se intra? poate e cineva care a trecut prin program , multumim .
  • mihail 16 Nov, 2010 11:18 Interesant dar sa speram pentru cei ce se incadreaza sa fie si cat se poate de adevarat, ca de altfel cu toti auzim de "cum se intra la GSP" Am aplicat si eu la posturi vacante in cadrul GSP ani de zile... si nici macar un mail in care sa zica ca nu am fost selectat nu am primit.