Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru - candidatul copy-paste

ro

29 May, 2012 22:57 1096 Marime text

Gigi Chiru, „candidatul copy-paste", a plagiat, din nou, ideile şi proiectele mele.

În cursul acestei zile, am aflat prin intermediul mass-media că Gigi Chiru a discutat cu preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari, domnul Marcel Dragu, despre încheierea unui protocol de colaborare şi susţinere reciprocă ce va cuprinde „organizarea şi desfăşurarea de cursuri de pregătire profesională pentru preşedinţii de asociaţii de proprietari şi a celor care fac parte din comisiile de cenzori, îndrumarea şi sprijinirea asociaţiilor de proprietari pentru îndeplinirea obligaţiilor ce le revin, întocmirea de materiale informative de legislaţie specifică, hotărâri ale consiliilor municipal şi judeţean şi difuzarea lor la asociaţiile de proprietari. Un punct important din acest protocol îl constituie izolarea termică a blocurilor care să se facă din bugetul local".

Pentru o corectă informare, reamintesc opiniei publice faptul că în data de 18 mai 2012, am depus la sediul Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Constanţa proiectul meu de colaborare cu această structură, intitulat „Primarul - partenerul Uniunii Asociaţiilor de Proprietari". Proiectul a fost transmis în aceeaşi zi şi preluat de media.

În oglindă cu cele prezentate mai sus de „candidatul copy-paste" Chiru, menţionez următoarele idei specificate în programul meu:

Consider că pregătirea preşedinţilor, a administratorilor, precum şi a comisiilor de cenzori este esenţială pentru o bună funcţionare a Asociaţiilor de Proprietari. De aceea, voi avea în vedere facilitarea de către Primărie a unor cursuri de pregătire profesională pentru aceştia.

Întrucât informarea este importantă în stabilirea unui dialog fructuos, Primăria va elabora şi distribui materiale periodice cu caracter informativ ce vor fi centrate pe mediatizarea legislaţiei în vigoare, a hotărârilor de consiliu local, precum şi pe răspunsuri punctuale la problemele ridicate de reprezentanţii Asociaţiilor.

Am lăsat la urmă principalul punct al programului meu electoral: micşorarea costului la gigacalorie prin suplimentarea ajutoarelor de întreţinere în mod unitar, pentru toţi constănţenii, concomitent cu reabilitarea sistemului de distribuţie a energiei termice şi anveloparea blocurilor. În această iarnă, toţi constănţenii trebuie să îşi permită să achite integral întreţinerea şi să nu rămână cu datorii".

Plagiatul este atât de evident, încât îmi este mie ruşine de ruşinea „candidatului copy-paste" Chiru. Îi transmit pe această cale că dacă nu are un program serios de campanie electorală, îi pun oricând la dispoziţie programul meu „Deschide Constanţa". Trebuie doar să-l ceară bărbăteşte şi nu să-l fure ca un hoţ.

Un individ care s-a transformat din cetăţean al oraşului Eforie în locuitor al municipiului Constanţa abia la începutul acestui an, nu poate produce nici măcar o idee proprie întrucât nu cunoaşte problemele oraşului al cărui proaspăt locuitor este. Şi nici primar al municipiului Constanţa nu poate fi.

Claudiu-Iorga PALAZ

Candidat al UNPR la funcţia de primar al municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii