Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Desfortificatorii" lui Mazăre ies la atac

ro

17 May, 2012 19:07 1338 Marime text
fotografie0021.jpgAfişajul stradal al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a fost, din nou, vandalizat.

În cursul acestei zile, personajul cunoscut sub numele de scenă „desfortificatorul" a fost surprins de o echipă de militanţi ai UNPR în timp ce-şi manifesta „talentul artistic" pe afişele postate pe spaţiul electoral din vecinătatea Primăriei municipiului Constanţa. Membrii UNPR au solicitat imediat intervenţia reprezentanţilor Poliţiei Locale, aflaţi în vecinătatea evenimentului.fotografie0016.jpg Aşa cum era de aşteptat, întrucât Poliţia Locală este doar o prelungire a primarului Mazăre, aceştia nu au întreprins niciun fel de măsură coercitivă.

Claudiu-Iorga Palaz: „Legătura dintre primarul Mazăre şi desfortificatorul instigator este de notorietate. Nu mă miră şi nu mă surprinde niciun fel de atac din partea actualului primar, indiferent cât de murdar este acesta. fotografie0018.jpgUn primar sigur că va câştiga alegerile, aşa cum pozează actualul edil, nu se comportă astfel. Mazăre ştie foarte că o prezenţă masivă la vot a constănţenilor înseamnă că se va muta cu gașca lui în Madagascar. Acesta este şi motivul pentru care Mazăre, prin desfortificatorii săi, îmi blochează vizibilitatea electorală oriunde și oricum poate".

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii