Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR - Duminica, 01 Aprilie 2012

ro

01 Apr, 2012 23:50 578 Marime text

După luni întregi în care Victor Ponta i-a atacat într-un mod extrem de dur şi total incorect pe reprezentanţii UNPR, declaraţiile de astăzi nu pot fi luate în serios. Preşedintele PSD încearcă probabil să ofere UNPR un cadou otrăvit. Uniunea este însă un proiect politic matur şi nu va cădea în capcanele pe care unii vor să le întindă. Vorbele de acum nu compensează minciunile pe care Victor Ponta le-a spus în nenumărate rânduri despre UNPR şi despre membrii săi. Înţelegem jocul pe care încearcă să-l facă preşedintele PSD şi, tocmai de aceea, nu vom accepta să-i fim părtaşi.

UNPR a dat şi dă în continuare dovadă de consecvenţă. Atât în relaţia cu partenerii de la guvernare cât şi în relaţia cu partidele din Opoziţie, Uniunea s-a manifestat cu maximă responsabilitate. Nimic nu se va schimba din acest punct de vedere, iar UNPR va fi acelaşi partid al interesului naţional şi al dialogului social, aşa cum s-a impus pe scena politică românească. Atâta vreme cât am stat la greu la guvernare pentru România şi am asigurat stabilitate politică, nimic din tot ceea ce am făcut ca partid nu poate fi considerat compromiţător.

UNPR va merge pe propriile picioare în aceste alegeri şi îşi va îndeplini obiectivul electoral. Proiectul nostru nu a fost creat nici pentru a se topi într-o altă construcţie politică, nici pentru altceva. Avem drumul nostru de la care nu ne vom abate. Mai mult, avem obligaţia de a merge mai departe, de a continua participarea la guvernare şi după 2012 şi suntem convinşi că acest obiectiv este pe deplin realizabil.

UNPR apreciază faptul că PSD a decis să sprijine adoptarea proiectului privind taxarea marilor averi, un proiect de stânga care va aduce la bugetul de stat aproximativ 9 milioane de euro.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii