Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - UNPR

ro

19 Mar, 2016 15:08 1976 Marime text
Președintele interimar al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Neculai Onțanu, a avut o serie de consultări cu președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.
În urma discuțiilor purtate s-a stabilit modul în care cele doua partide vor colabora la alegerile locale din acest an.
 
UNPR și PSD vor încheia o alianță electorală care va stabili susținerea de candidați comuni pentru sectoarele 1, 2 și 6, precum și pentru Primăria Generală a Capitalei.
 
Astfel, pentru sectoarele 1 și 6, UNPR și PSD vor susține împreună candidații propuși de PSD pentru funcțiile de primari și pe cei propuși de UNPR pentru cele de viceprimari.
 
În ceea ce privește sectorul 2 al municipiului București, s-a decis susținerea în comun din partea celor două partide a reprezentantului UNPR, președintele interimar, Neculai Onțanu, actualul primar al sectorului.
 
Pentru toate cele trei sectoare, UNPR și PSD vor avea liste comune de candidați pentru funcțiile de consilieri.
 
UNPR va susține candidatul propus de PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, pentru funcția de primar general al municipiului București, urmând ca Uniunii să-i revină un post de viceprimar al capitalei, cu susținerea PSD.
 
Pentru funcțiile de consilieri generali cele două partide au decis să candideze separat.
 
UNPR a dovedit că își respectă partenerii, își păstrează cuvântul dat, iar conduita membrilor UNPR a demonstrat acest lucru. Principala preocupare a UNPR rămâne transpunerea în realitate a proiectelor necesare pentru ca România să își continue dezvoltarea într-un ritm accelerat, astfel încât toți românii să beneficieze de prosperitate.
 
             
          Biroul de presă
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii