Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - UNPR

ro

23 Sep, 2015 16:17 1936 Marime text
UNPR își reafirmă susținerea pentru coaliție, pentru guvernul din care face parte și pentru președintele României, pe problemele ce țin de securitatea națională.
Ca de fiecare dată, UNPR optează pentru stabilitate și consecvență, două atuuri pe care România le-a avut în ultimii ani și datorită cărora rezultatele guvernării încep să se simtă în viața de zi cu zi a cetățenilor. Prin deciziile sale, Uniunea a contribuit în mare măsură la consolidarea acestui climat de stabilitate și își va continua activitatea politică respectând aceleași principii. Suntem corecți cu partenerii noștri, ne respectăm cuvântul dat și suntem în continuare în slujba prosperității și siguranței românilor, adică în slujba interesului național.
 
Prin opțiunile asumate, considerăm că venim în întâmpinarea așteptărilor legitime ale simpatizanților noștri, dar și ale românilor în general. Oamenii vor rezultate în economie, vor un nivel de trai mai ridicat, vor mai mult respect pentru valorile naționale și vor garanții sporite de securitate națională și siguranță publică. UNPR este un partid național, care își propune să participe la îndeplinirea acestor așteptări prin toate deciziile sale.
 
Considerăm că acest guvern este unul bun și trebuie să meargă mai departe. În plan politic, suntem alături de partenerii noștri din PSD, continuăm parteneriatul corect cu Președintele României și încurajăm dialogul orientat spre consens atât între Putere și Opoziție, cât și între partide și societate. Avem nevoie de acest consens, dar el trebuie să vizeze prioritățile românilor și nu prioritățile partidelor. Din acest motiv, UNPR nu va vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii