Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 6 / 17.05.2012

ro

17 May, 2012 18:35 540 Marime text

 Candidatul UNPR la Primăria Sector 6, Constantin Tomescu, se va întâlni, joi, 17 mai, începând cu ora 11.00, cu cetățenii din zona străzilor Valea Argeșului, Valea Oltului, Valea Argeșului, Parva, Timișul de Jos, Timișul de Sus, Valea Ialomiței, Valea Doftanei, Băiuț. Constantin Tomescu le va prezenta locuitorilor sectorului 6 proiectele sale, printre care Cardul pensionarului, o casa pentru fiecare, vânzarea gunoiului.

 Candidatul UNPR la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ion Tabugan, va vizita joi, 17 mai, orașele Caransebeș și Oțelu Roșu, pentru a afla problemele cu care se confruntă locuitorii din zonă. De asemenea, Ion Tabugan le va prezenta cetățenilor proiectele pe care le va derula în calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

 Candidatul UNPR la funcția de președinte al Consiliului Jduețean Constanța, Harry Boiagian, se va întâlni, joi, 17 mai, la ora 16.30, cu electoratul în piaţa Tomis III şi în piaţa Brotăcei.

 Candidatul UNPR la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, se va deplasa joi, 17 mai, începând cu ora 17.00, împreună cu candidatului UNPR la Primăria comunei Fărcășești, Sandu Croitoru, prin satele Fărcășești, Rogojelu, Roșia și Timișeni, pentru a discuta cu locuitorii despre problemele cu care se confruntă și pentru a prezenta programul electoral al echipei UNPR.

 Candidatul UNPR la Primăria Sector 5, Corin Romanescu, va avea vineri, 18 mai, la ora 18.00, o întâlnire cu locuitorii din zona Calea 13 Septembrie (Prosper).

 Vineri, 18 mai 2012, la ora 18.00, candidații UNPR la consiliul local și la Consiliul Județean Brașov se vor întâlni cu locuitorii cartierului Craiter din Brașov. Cu acest prilej, echipa UNPR își va prezenta proiectul politic "Progresăm împreună pentru Brașov!" și va discuta cu alegătorii din Craiter despre problemele zonei. La întâlnire va participa și prim-vicepreședintele UNPR Brașov, Radu Bădiță, precum și membrii Organizației de Tineret UNPR Brașov.

 Sâmbătă, 19 mai, Uniunea Naţională pentru Progresul României lansează candidatura lui Ionel Gae pentru Primăria Hârşova. Alături de Gae vor fi George Lipoveanu, preşedintele organizaţiei judeţene UNPR, Claudiu-Iorga Palaz, candidatul partidului pentru Primăria Constanţa şi Harry-Michelle Boiagian, candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa. Lansarea va fi însoţită de un spectacol susţinut de formaţia Casei de Cultură din Hârşova, dar şi de formaţia Norocel din Slobozia. Evenimentul va avea loc începând de la ora 18.30 în piaţa 1 Decembrie 1918 din faţa primăriei.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii