Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 5 / 16.05.2012

ro

16 May, 2012 19:21 1105 Marime text

 Candidatul UNPR la funcţia de primar al municipiului Suceava, Adrian Macovei, a fost prezent, marţi, 15 mai 2012, în Complexul Comercial Bazar, unde a discutat cu câteva sute de comercianţi, cărora le-a promis că va desfiinţa taxa pentru vânzarea ambulantă. Adrian Macovei a anunţat că echipa de consilieri locali UNPR va milita pentru rezolvarea definitivă a problemei temperaturilor scăzute din complexul comercial pe perioada de iarnă şi va încerca să ofere un cadru de lucru pentru comercianţii suceveni din Bazar care să fie echitabil.

 Miercuri, 16 mai 2012, candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, însoțit de echipa de consilieri județeni, se va deplasa la Țicleni pentru a fi alături de Silviu Sprînceană, candidatul UNPR pentru fucția de primar al localității. Împreună vor afla problemele cetățenilor din zona centrala a Țicleniului și din cartierul Gura Lumezii. Silviu Sprînceană este unul dintre candidații UNPR Gorj cu prima șansă la câștigarea mandatului de primar. El lucrează de peste 27 ani în sectorul petrolier, cunoscând foarte bine toate problemele oamenilor din zonă. În acest sens, va prezenta electoratului platforma sa program, axată pe dezvoltarea imediată a localității din punct de vedere social și economic. Prezența echipei formată din candidații UNPR la Consilul Județean va întări convingerea cetățenilor că viitorul lor primar, Silviu Spînceană, are alături un partid care militează pentru stabilitatea și siguranța lor.

 Candidatul UNPR la Primăria Sector 5, Corin Romanescu, va avea, miercuri 16 mai, la ora 19.00, o întâlnire cu cetățenii sectorului 5 în zona Calea 13 Septembrie, intersecție cu strada Sebastian, iar joi, 17 mai, la ora 19.30, va discuta problemele sectorului cu locuitorii din zona Calea Ferentari Nr. 72 Intrarea B, Parc școală 135.

 Joi, 17 mai, la ora 17.00, la Casa Armatei din Giurgiu va avea loc lansarea candidatului UNPR la președinția Consiliului Județean, Nicu Ștefan, a candidaților partidului la primăriile din județul Giurgiu, la consiliul județean și la consiliile locale. Lansarea va fi precedată de un marș electoral pe traseul Piața Unirii (sediul UNPR Giurgiu) - Șos. București - Str. Constantin Brâncoveanu - Str. 1 Decembrie 1918 - Casa Armatei. La lansare vor participa vicepreședinții UNPR Gheorghe Emacu, Lavinia Șandru și Liliana Mincă.

 Vineri, 18 mai 2012, la ora 18.00, candidații UNPR la consiliul local și la Consiliul Județean Brașov se vor întâlni cu locuitorii cartierului Craiter din Brașov. Cu acest prilej, echipa UNPR își va prezenta proiectul politic "Progresăm împreună pentru Brașov!" și va discuta cu alegătorii din Craiter despre problemele zonei. La întâlnire va participa și prim-vicepreședintele UNPR Brașov, Radu Bădiță, precum și membrii Organizației de Tineret UNPR Brașov.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii