Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 4 / 15.05.2012

ro

15 May, 2012 18:40 1026 Marime text

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, s-a întâlnit luni, 14 mai 2012, cu locuitorii municipiului Tg-Jiu din cartierele Românești și 9 Mai, iar seara a participat, alături de candidații la Consiliul Municipal și la Consiliul Județean, la un spectacol de muzică folk, organizat de UNPR Gorj în Parcul Lido.

 Candidatul UNPR la Primăria Sector 5, Corin Romanescu, va avea marți, 15 mai 2012, o întâlnire cu cetățenii din sectorul 5 în zona Strada Munții Carpați.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Ion Tabugan, se va deplasa marți, 15 mai 2012, în localitățile din Valea Almajului. Ion Tabugan va discuta cu cetățenii din satele Lăpușnicel, Prigor, Bozovici, Dalbose despre problemele existente în fiecare localitate.

Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, și echipa de consilieri județeni se vor afla marți, 15 mai 2012, în mijlocul locuitorilor din municipiul Tg-Jiu, în cartierul Iezureni, pentru a afla problemele cu care se confruntă cetățenii din această zonă. Marius Vlaicu va prezenta alegătorilor programul său electoral cu privire la dezvoltarea județului Gorj, precum și realizările UNPR la nivel național, cu referire la impactul social pozitiv al legii UNPR privind impozitarea marilor averi.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii