Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 32 / 06.06.2012

ro

06 Jun, 2012 23:48 962 Marime text


Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, s-a aflat, miercuri, 6 iunie 2012, în municipiul Călărași, pentru a susține candidatul Alianţei Popular Creştine (PDL-UNPR-PNŢCD), Nicolae Dragu.

​Cu acest prilej, a fost sfințită o troiță, dedicată veteranilor de război, de către Episcopul Sloboziei şi Călăraşiului, ÎPS Vincenţiu.

​"Roau mânii cea mai mare încredere în două instituţii fundamentale ale statului român, în biserică şi în armată. În biserică, pentru că românii sunt credincioşi și simt să se apropie tot mai mult de biserică, mai ales acum, la greu, într-o perioadă de criză economică mondială şi în armată fiindcă tot ce a realizat această ţară, România, a realizat prin sacrificiul armatei române, iar noi știm să ne respectăm și să ne onorăm eroii și valorile naționale. Troița construită de domnul primar Dragu, care iubeşte şi respectă Armata română, pe veteranii de război, şi sfinţită de Înalt Prea Sfinţitul Vincenţiu reprezintă acest simbol pentru care armata română este în inima românilor. Armata este respectată, este iubită, militarii sunt întotdeauna alături de poporul român în toate încercări grele prin care trece, la inundaţii ori în această iarnă la deszăpeziri sau luptă în teatrele de operaţii pentru că sunt curajoşi, îşi iubesc ţara, luptă pentru demnitatea acestui neam şi pentru liniştea copiilor noştri împotriva terorismului internaţional", a declarat Gabriel Oprea, cu ocazia sfinţirii troiţei din Călăraşi.

​"Prin ceea ce a făcut domnul primar Dragu, Consiliul Local arată încă o dată respectul pe care îl poartă veteranilor de război şi comunităţii oraşului dumneavoastră", a adăugat președintele UNPR, exprimându-și convingerea că Nicolae Dragu va câștiga pentru a patra oară mandatul de primar al municipiului Călărași.

​După sfinţirea troiţei, Gabriel Oprea, Episcopul Sloboziei şi Călăraşiului, ÎPS Vincenţiu, și primarul Nicolae Dragu au vizitat o fabrică de confecţii în care lucrează peste 200 de persoane. Liderul UNPR a apreciat sprijinul pe care Nicolae Dragu îl acordă creării de noi locuri de muncă, mai ales în condiții de criză economică mondială. Vizita s-a încheiat prin inaugurarea un punct turistic în municipiul Călăraşi.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii