Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 3 / 14.05.2012

ro

14 May, 2012 23:20 993 Marime text
 Candidatul UNPR la Primăria Sector 5, Corin Romanescu, are zilnic întâlniri cu alegătorii din diverse cartiere ale sectorului. Astfel, sâmbătă 12 mai, a discutat cu alegătorii din zona Aleea Bacău despre problemele sectorului, duminică, 13 mai, cu cetățenii din zona Aleea Livezilor, iar luni, 14 mai, va sta de vorbă cu alegătorii din zona strada Amurgului.

 Candidatul UNPR la Primăria comunei Bod, Sorin Năstase, și-a lansat sâmbătă, 12 mai 2012, programul electoral intitulat "NOI împreună pentru Bod!". La eveniment au participat peste 500 de locuitori ai comunei Bod, președintele UNPR Brașov, Valeriu Steriu, prim-vicepreședintele UNPR Brasov, Radu Bădiță, secretarul general al UNPR Brașov, Laurian Pop, și candidații UNPR la Consiliul Județean Brașov, alături de zeci de membri ai organizației UNPR Bod. S-a alăturat evenimentului și candidatul independent susținut de UNPR la președinția Consiliului Județean, președintele Camerei de Comerț Brașov, Nicolae Țucunel, care și-a prezentat programul politic. Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de Sava Negrean Brudașcu.

 Candidatul UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Iorga Palaz, și candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean, Harry Boiagian, împreună cu alți candidați la consiliile locale și membri ai Organizației de Tineret UNPR Constanța au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la o acțiune de ecologizare în zona Cazino din municipiul reședință de județ, la lansarea candidatului UNPR la Primăria Medgidia, Dumitru Cotârlă, precum și la o întâlnire a candidatului UNPR la Primăria Cernavodă, Gheorghe Hemeș, cu cetățenii din cartierul Seimeni.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii