Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 28 / 05.06.2012

ro

05 Jun, 2012 21:40 971 Marime text

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, s-a deplasat luni, 4 iunie, în mai multe localităţi din judeţul Olt, pentru a participa la acţiuni de prezentare şi susţinere a candidaţilor partidului la alegerile locale. Liderul progresist, care a fost însoțit de candidatul UNPR la preşedinţia Consiliului Judeţean Olt, Pavel Belinski, de preşedintele filialei judeţene Olt a partidului, Ion Toma, precum şi de echipa de candidaţi pentru mandatele de consilieri judeţeni, a avut întâlniri cu electoratul din localităţile Potcoava, Pleşoiu, Cârlogani, Orlea, Corabia şi Slătioara.

"Noi suntem un proiect nou, un proiect tânăr, un proiect de centru-stânga, Uniunea Națională pentru Progresul României. Ne-am născut într-o perioadă grea pentru toată lumea, de criză economică, mondială, am pus şi noi umărul la greu ca România să nu se prăbuşească, cum a fost Grecia, de exemplu. Avem doi piloni: interesul naţional al României şi dialogul social. Un singur lucru am cerut în Parlamentul României: taxarea marilor averi. Este normal, creştineşte, omeneşte ca cei care au mai mult să dea mai mult într-un moment de solidaritate. Acești bani vor fi folosiți pentru pensii şi pentru locuri de muncă. Am convingerea că legea privind taxarea marilor averi va fi adoptată în noiembrie", a declarat președintele UNPR.

"Vreau să vă spun că ştiu că în România două instituţii sunt respectate de dumneavoastră, Armata şi Biserica, iar în administraţie singura politică este întotdeauna pentru oameni. Nu se votează nici partidele, nici ideologia, se votează candidatul", a declarat Gabriel Oprea. Liderul progresist şi-a exprimat convingerea că UNPR are candidaţi de încredere, care vor face administraţie în interesul cetăţenilor.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii