Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 2 / 14.05.2012

ro

14 May, 2012 18:15 1033 Marime text

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a participat, vineri, 11 mai 2012, la Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea, la lansarea candidaților UNPR din județul Vâlcea la alegerile locale, alături de Lavinia Șandru, Dinu Gheorghe, alți lideri UNPR.

"Pe 10 iunie, Râmnicu Vâlcea va avea un nou primar. O valoare în administraţie. Şi acesta este Eusebiu Veţeleanu. UNPR, la Vâlcea, are un adevărat simbol. Simbolul UNPR la Vâlcea este fostul primar al municipiului, Mircia Gutău", a declarat președintele Gabriel Oprea.

Eusebiu Vețeleanu, candidatul UNPR pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea are 44 de ani și este inginer, iar la preşedinţia Consiliului Judeţean candidatul UNPR este avocatul Petre Grigore, în vârstă de 62 de ani.

"Motto-ul meu în această campanie electorală este <Modestie, pricepere, fermitate!>. Şi alături de domnul Mircia Gutău sunt convins că vom face o echipă redutabilă la Primărie. Vă mulţumesc pentru prezenţă", a spus, la rândul său, Eusebiu Veţeleanu.

Mircia Gutău, fostul primar al Râmnicului, şi-a exprimat convingerea că Eusebiu Veţeleanu va fi ales primar pe 10 iunie. "Sebi Veţeleanu este ca şi copilul meu. Este un om modest, bine pregătit. Un om cu mult bun simţ, care îşi respectă întotdeauna cuvântul dat. Ştie să asculte pe oricine, ştie că fiecare problemă a cetăţenilor este una importantă şi trebuie rezolvată. Sebi Veţeleanu nu face niciodată promisiuni pe care ştie că nu le poate onora. Ştie să înveţe de la oricine şi să preia orice sugestie bună. Eusebiu Veţeleanu este primarul de care are nevoie municipiul Râmnicu Vâlcea", a declarat Mircia Gutău.

Deputatul Dan Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea a mulţumit tuturor celor prezenţi şi i-a îndemnat să meargă la urne pentru a-l vota pe Eusebiu Veţeleanu.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii