Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 14 / 28.05.2012

ro

28 May, 2012 22:00 1080 Marime text

 Zeci de membri ai organizației municipale a UNPR Craiova au fost prezenți sâmbătă, 26 mai, în piețele municipiului Craiova, pentru a lua contact cu cetățenii. Aceștia s-au arătat receptivi la oferta electorală a primarului Antonie Solomon, căruia i-au urat mult succes la alegerile locale. "Așa cum în fiecare zi suntem prezenți în cartierele orașului, la sfârșitul săptămânii ne întâlnim cu mii de craioveni în piețe, pentru a le prezenta ceea ce am făcut bine pentru oraș și ce ne dorim să facem mai departe. Avem o campanie diferită de cea a contracandidaților, pentru că avem în spatele nostru faptele. Este și motivul pentru care nu venim cu promisiuni și nici nu anunțăm proiecte care nu se pot realiza de la o lună la alta. Avem o strategie de dezvoltare a Craiovei și sprijinim proiectele primarului Antonie Solomon, de a face din Craiova cel mai frumos oraș din România!", a declarat Teodor Sas, președintele UNPR Craiova. În întâlnirile din piețe, uneperiștii craioveni au explicat craiovenilor de ce primarul Antonie Solomon are nevoie de un număr cât mai mare de consilieri, care să facă parte din partidul pe care-l reprezintă. "Pentru a dezvolta Craiova am nevoie de un Consiliu Local puternic, care să ne sprijine proiectele și să nu le pună piedici, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. Și asta, doar pentru a servi intereselor unor grupări politice care nu mai țin cont de nevoile orașului, ci doar de nevoile personale. Iar Craiova va taxa acest lucru, pe 10 iunie, la vot!", a declarat Antonie Solomon, candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Craiova.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, candidatul UNPR la Primăria Bănești, Gheorghe Enache, senatorul Sorin Serioja Chivu, alți membri ai echipei progresiste au participat sâmbătă, 26 mai, la Festivalul „Om bun", din Bănești, unde au stat de vorbă cu cetățenii, pentru a afla problemele cu care se confruntă și a le prezenta soluțiile UNPR.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Prahova, Daniel Niculae, candidatul UNPR la Primăria Păulești, Dumitru Dincă, senatorul Sorin Serioja Chivu, alți membri ai echipei progresiste au fost prezenți duminică, 27 mai, la Ziua comunei Păulești, unde au stat de vorbă cu alegătorii și au prezentat programul electoral al UNPR.

 Candidatul UNPR la Primăria Sector 5, Corin Romanescu, va avea luni, 28 mai, la ora 18.00, o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Tunsu Petre nr. 13, iar marți, 29 mai, cu electoratul din zona străzii Baciului nr. 2.

Candidatul UNPR la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, va vizita luni, 29 mai, începând cu ora 17.00, orașul Tismane și satele aparținătoare, împreună cu candidatul UNPR la Primăria Tismana, Doru Sarcina.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii