Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:31 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Miercuri, 15 Februarie 2012

ro

15 Feb, 2012 20:40 319 Marime text

Prof. dr. Dănuţ Tiberius Epure, decanul Facultăţii de Ştiinte Economice şi principalul candidat la funcţia de rector al Universitătii „Ovidius" din Constanta, a avut ieri, 14 februarie 2012, o întâlnire oficială cu colectivul Facultăţii de Farmacie. Foarte apreciate în rândul comunităţii academice ovidiene, întrevederile prof. dr. Dănuţ Tiberius Epure cu cadrele didactice aparţinând fiecărei facultăţi în parte au ca principale obiective identificarea posibilelor probleme ale studenţilor, cât şi ale personalului didactic, precum şi întocmirea unor liste de priorităţi în vederea soluţionării acestora.

Ca şi în cazul altor facultăţi, baza materială pe care o au la dispoziţie cei care îşi desfăşoară activitatea în Facultatea de Farmacie s-a dovedit a fi insuficientă. Cei prezenţi au căzut de comun acord că viitoare demersuri în această direcţie sunt imperative. Astfel, în lista priorităţilor se înscriu: asigurarea de spaţii proprii pentru cursuri şi lucrări practice, dar şi asigurarea condiţiilor optime pentru depozitarea reactivilor. Mai mult, au fost identificate o serie de reforme care să vină în ajutorul cadrelor didactice atât în sfera cercetării, cât şi în plan didactic: înfiinţarea unui departament de consiliere a cadrelor didactice în vedera depunerii proiectelor de cercetare, sprijinirea cadrelor didactice pentru asigurarea condiţiilor de promovare şi angajarea de personal auxiliar specializat.

Pe parcursul întâlnirii, prof. dr. Dănuţ Tiberius Epure şi-a prezentat întreg programul managerial, oferind explicaţii pe larg despre modul cum va acţiona pentru a include Universitatea „Ovidius" din Constanţa în categoria universităţilor de cercetare avansată şi educaţie. În final, acesta a fost felicitat de cadrele didactice din Facultatea de Farmacie care au ţinut să-i ureze succes în restul campaniei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii