Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Lansare de carte

ro

15 Mar, 2013 13:46 1585 Marime text

Facultatea de Drept,  Ştiinţe Administrative şi Sociologie (FDSAS), din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, alături de Camera de Comerț și Industrie Bilaterală România-Kuweit, a organizat, la București, lansarea cărții „Decizia managerială: repere teoretico-aplicative”, semnată de conf.univ.dr. Mihaela RUS, prodecan al FDSAS.
Apărut la Editura Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale din cadrul Academiei Române, volumul a fost lansat la Palatul Camerei Naţionale, în prezența președintelui Camerei de Comerț și Industrie Bilaterală România-Kuweit, av. Tudorel DOBRE, preşedintele fondator al Uniunii Camerelor Bilaterale de Comerț din România, Jose IACOBESCU, preşedintele executiv al Colegiului Psihologilor din România, Daniela HIERA, conf.univ.dr. George ŞERBAN, decan al Facultăţii de Drept, Știinţe Administrative şi Sociologie, prodecani și cadre didactice din cadrul facultății constănțene, personalități din lumea academică, președinți ai camerelor de comerț bilatelare, directori ai diferitelor instituții publice, manageri de firme, avocați, economiști.
Lucrarea „Decizia managerială: repere teoretico-aplicative”, semnată de conf.univ.dr. Mihaela RUS, dezvoltă un domeniu de studiu aproape neexplorat până acum în literatura de specialitate din România, în special prin problematica abordată.
În cadrul evenimentului de lansare, a fost evidențiată valoarea ştiinţifică a lucrării datorită complexităţii metodologice şi rezultatelor obţinute şi, de asemenea, valoarea practică, prin furnizarea unor instrumente care pot fi folosite de practicienii din domeniul organizaţional, în general, şi prin liniile directoare oferite în direcţia gestionării comportamentelor managerilor din organizaţii.
Prin maniera de prezentare, originalitatea soluţiilor propuse şi actualitatea informaţiei oferite, lucrarea întruneşte calităţile necesare unei lucrări metodologice de referinţă.

Biroul de promovare și relații publice,
15 martie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii