Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța Comunicat de presă - 24.05.2021

ro

24 May, 2021 10:53 1361 Marime text
BIROUL DE PRESĂ
biroudepresa@univ-ovidius.ro
Constanța, 24 mai 2021
 
Conferință de finalizare a proiectului „Proinfo – Pregătirea resursei umane în informatică“ la Universitatea Ovidius din Constanța
 
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în calitate de beneficiar, organizează miercuri, 26 mai 2021, de la ora 12:00, conferința de finalizare a proiectului „PROINFO-Pregătirea resursei umane în Informatică“, POCU/320/6/21/122837, informează lect. univ. dr. Alexandru Bobe, manager de proiect.
Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în mediul online, în cadrul platformei MS Teams, la link-ul de acces http://bit.ly/Conferinta-26-05-ora12.  

„În cadrul Conferinței de închidere a proiectului „PROINFO-Pregătirea resursei umane în Informatică“ vor participa, alături de membri din echipa de implementare a proiectului, și reprezentanti ai mass-media locală/regională, reprezentanți cu rezultate deosebite ai grupului țintă (cadre didactice, cursanți, studenți), actori relevanți pentru sustenabilitatea proiectului (parteneri din mediul socio-economic și de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ preuniversitar din municipiul Constanța)”, a precizat Alexandru Bobe.

Menționăm că în cadrul acestui proiect a avut loc joi, 20 mai a. c. și „Târgul de cariere - 2021” care a urmărit facilitarea comunicării între studenții FMI și reprezentanții mediului socio-economic, în vederea susținerii inserției în piața muncii a absolvenților, dar și stimularea participării la învățământul terțiar. De asemenea, în cadrul evenimentului au participat atât reprezentanți ai grupului țintă aferent proiectului, cât și companii precum: ISJ Constanța, AquaSoft, AYG, Beia Consult International, CornerStone Technologies, Evonomix, F5 IT, Inetum Romania, Logiscool Constanta, RCS&RDS Romania, Senior Software, Softbinator Technologies, TeamArt Opensource.

Proiectul „ProInfo – pregătirea resursei umane în Informatică“ (http://proinfo.univ-ovidius.ro/), POCU/320/6/21/122837, este cofinaţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
 
Biroul de Presă al Universității Ovidius din Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii