Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Conferinţa Water Across Time in Engineering Research - WATER2012

ro

23 Oct, 2012 16:39 867 Marime text

Facultatea de Construcţii din cadrul Universității „Ovidius" din Constanța organizează, în perioada 25-27 octombrie 2012, a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale „Water Across Time in Engineering Research-WATER2012".

Evenimentul va oferi un prilej important pentru întrunirea a numeroşi cercetători, specialişti din mediul academic dar şi practicieni, ale căror preocupări se concentrează asupra resurselor de apă precum și a modului în care apa influențează comportarea construcțiilor cu care interacționează. Comunicările ştiinţifice, care urmează să fie susţinute şi dezbătute, acoperă o arie largă de cercetare având apa ca obiect central de studiu.

Sunt aşteptaţi participanţi din mari centre universitare din ţară, precum şi din Mexic, Olanda, Slovacia, Macedonia, Tailanda, Finlanda, Iran, Rusia, care vor prezinta contribuţiile lor, teoretice şi practice, la dezvoltarea cunoaşterii în domenii precum mecanica fluidelor, hidraulică, hidrologie, interacţiunea apă-structuri, managementul resurselor de apă, evaluarea riscului şi preîntâmpinarea dezastrelor provocate de secetă, inundaţii, schimbări climatice.

Lucrările se vor derula pe secțiuni, invitați speciali fiind prof.univ.dr. Mircea Ieremia, de la Universitatea Tehnică de Construcții București, dr. ir. Ioana Popescu, UNESCO-IHE, Delft, the Netherlands, prof.dr.ing. Mihai Mărgăritescu, de la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Masurării (INCDMTM).

Îregistrarea participanților la Conferinţa Internaţională „Water Across Time in Engineering Research-WATER 2012" are loc pe data de 25 octombrie, începând cu ora 11.00, la sala AB1 din cladirea nouă a Bibliotecii Universității „Ovidius", B-dul Mamaia 124, iar deschiderea oficială a lucrărilor conferinței la ora 12.00 în aceeași sală.

Biroul de promovare și relații publice,

23 octombrie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii