Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice pentru Elevi – „Noi și Economia”, Ediţia a III-a

ro

02 Apr, 2015 11:05 968 Marime text
Facultatea de Știinţe Economice, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, organizează sâmbătă, 25 aprilie 2015, cea de-a III-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice pentru elevi – „Noi și Economia”, care va avea loc începând cu ora 10.00, la sediul din Aleea Universităţii nr. 1, clădirea Campus 1, Sala A02 (etaj 1).
Evenimentul este deschis tuturor elevilor din învăţământul preuniversitar, care vor prezenta public un eseu al cărui subiect trebuie să se încadreze în una dintre următoarele arii tematice:
·        Antreprenoriat;
·        Marketing în afaceri;
·        Turismul - provocări şi perspective;
·        Banii şi economia.
Ultima ediție a acestei sesiuni de comunicări științifice a avut loc pe 3 decembrie 2014 și s-a bucurat de participarea a 75 elevi de la prestigioase licee atât din municipiul, cât și din județul Constanța.
Printre obiectivele sesiunii se numără: crearea unui mediu propice dezvoltării abilităților și talentelor elevilor din învățământul preuniversitar, dezvoltarea spiritului de competiție,  asigurarea oportunităților de interacțiune între elevi ca bază a unor viitoare colaborări cu mediul universitar, alături de valorificarea și dezvoltarea potențialului intelectual al elevilor, viitori studenți, cu efecte benefice asupra formării lor pe plan personal și profesional.
Informaţii suplimentare se găsesc pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice:
 http://stec.univ-ovidius.ro/                                                
 
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
2 aprilie 2015
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii