Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prof.univ.dr.ec. Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa şi-a înaintat demisia din Comisia permanentă pe domeniul Ştiinţe Economice

ro

20 Mar, 2012 18:13 1022 Marime text

Comunicat de presă

Prof.univ.dr.ec. Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa şi-a înaintat demisia din Comisia permanentă pe domeniul Ştiinţe Economice, din cadrul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). Măsura a fost luată ca urmare a incompatibilităţii dintre cele două funcţii deţinute, respectiv Rector al Universităţii şi membru ARACIS.
Profesorul Dănuţ Tiberius Epure este expert evaluator ARACIS din 2008 – pentru evaluarea noilor programe de studii din curricula universitară, iar din 2011, membru în Comisia Permanentă pe domeniul Ştiinţelor Economice.
„Acest statut mi-a oferit pe deplin posibilitatea de a cunoaşte realităţile învăţământului superior economic românesc, putând, astfel, să fac permanente comparaţii cu alte universităţi din ţară. De asemenea, prin acest statut am reuşit să fac demersurile necesare pentru ca Facultatea de Ştiinţe Economice, al cărei decan am fost timp de patru ani, să fie cel puţin la fel de performantă din punct de vedere al calităţii actului educaţional şi al cercetării“, a declarat profesorul Dănuţ Tiberius Epure.

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa
20 martie 2012

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii