Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment unic Comisia pentru cultură, ştiință, educație și mass-media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la „Ovidius”

ro

28 May, 2012 22:21 679 Marime text

Pe data de 30 mai 2012, Universitatea „Ovidius" din Constanţa va fi gazda Comisiei pentru cultură, ştiință, educație și mass-media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Astfel, cea mai mare și importantă instituție de educație și cercetare din Dobrogea se bucură de organizarea unui eveniment unic printre universităţile din România.

La ora 12.45, în Amfiteatrul A2 din clădirea B a Campusului, conducerea Universităţii, profesori și studenți vor primi vizita oficială a delegaţiei Comisiei APCE formată din aproximativ patruzeci de persoane, în frunte cu preşedintele Comisiei, Gvozden Srečko FLEGO şi vicepreşedintele Comisiei, Maria STAVROSITU. Oficialii APCE vor avea și o scurtă întrevedere cu studenții și presa.

Vizita Comisiei pentru cultură, ştiință, educație și mass-media a APCE face parte dintr-o serie de acțiuni ce debutează pe data de 29 mai la București și se înscrie pe linia demersurilor de diplomație parlamentară multilaterală, prin aceasta urmărindu-se promovarea obiectivelor României în domeniile culturii, științei, educației și media în contextul cooperării și al dialogului intercultural la nivel european. La Constanța, programul delegației cuprinde și o vizită la Muzeul Național de Istorie și Arheologie și o întâlnire oficială la Prefectura Constanța.

Biroul de promovare și relații publice,

28 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii