Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Facultăţilor de Economie din România – organizează Olimpiada Naţională a Economiştilor în Forma 4 Iunie 2015

ro

04 Jun, 2015 15:33 943 Marime text
Asociaţia Facultăţilor de Economie din România – AFER  organizează competiţia profesional-ştiinţifică a studenţilor sub forma Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare, manifestare care şi-a  propus stimularea performanţelor de vârf în pregătirea profesional-ştiinţifică a studenţilor,  aprofundarea competenţelor de cercetare ştiinţifică în domeniul economic, dezvoltarea aptitudinilor de lucru şi comunicare în echipă şi cultivarea spiritului de competiţie.

În perioada 28 -29 mai a.c., Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii din Bucureşti a organizat împreună cu Asociaţia Facultăţilor de Economie din România (AFER) faza naţională a competiţiei de comunicări şi referate din cadrul Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare (ONEF), ediţia a X-a, secţiunea „Economie şi dezvoltare durabilă”.

La această secţiune studenţii Facultăţii de Stiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, au obţinut Marele Premiu „N. N. Constantinescu”. Lucrarea premiată - „Industria farmaceutică - sector economic controversat”  a fost elaborată de Adriana Georgiana Sofica, Dana Alexandra Socol, Delia Cristiana Stamate - studente la specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, anul III, îndrumate de prof.univ.dr. Ion Botescu.

De asemenea, Georgiana Andrada Gheorghevici, studentă la specializarea Afaceri Internaţionale, anul II, a primit Diploma de Onoare, pentru lucrarea „Accentuarea inegalităţii în contextul globalizării economiei mondiale”, lucrare îndrumată tot de  prof.univ.dr. Ion Botescu.

Secţiunea „Marketing” a Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare (ONEF), ediţia a X-a, s-a desfăşurat în perioada 26-27 mai la Universitatea Valahia din Târgovişte. Au fost înscriși 72 de studenți, de la 21 de facultăți din țară.

La această secţiune, Ciausu Camelia Ionela, studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii  „Ovidius” din Constanţa,  a primit Premiul pentru cercetare interdisciplinară, pentru lucrarea „Promovarea vânzărilor, instrument de bază din cadrul mixului promoţional”, elaborată sub îndrumarea lect.univ.dr. Andreea Moraru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii