Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. A.C.N. S.A. a semnat contractul de lucrări în cadrul proiectului "Front de așteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluența canalelor navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari"

ro

13 Apr, 2012 23:32 515 Marime text

Compania Naţională „Administraţia Canalelor Navigabile" S.A. a atribuit contractul de lucrări nr. 766/28.03.2012 aferent proiectului "Front de așteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluența canalelor navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari" pentru executarea lucrărilor de către firma S.C. AL STOM COMPANY SRL Constanța, în data de 28 martie 2012, în urma unei licitaţii deschise la sediul administrativ C.N. A.C.N. S.A., str.Ecluzei, nr.1, Agigea, Constanţa.

Criteriul de atribuire l-a reprezentat oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Valoarea contractului de furnizare este de 8 993 419,19 lei fără TVA, iar termenul de executie este de 18 luni de la semnarea contractului de catre ambele parti.

Obiectul contractului de lucrări constă în proiectarea, executarea și finalizarea proiectului "Front de așteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluența canalelor navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari".

Menționăm că proiectul "Front de așteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluența canalelor navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia Năvodari" este finanțat prin Programul Operaţional Sectorial-Transport 2007-2013, Axa prioritara 3-"Modernizarea sectorului de transport în scopul îmbunătăţirii protecţiei mediului, a sănătăţii umane şi siguranţei pasagerilor", Domeniul Major de Intervenţie 2-"Îmbunătățirea siguranței traficului pe toate modurile de transport". Instrumentul care cofinanțează proiectul este Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR). Contribuția Comisiei Europene prin fonduri structurale reprezintă 71.12% din valoarea eligibilă a proiectului.

Durata estimată de implementare a proiectului este de 18 luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii