Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1000 de persoane au venit la preselectiile "Dansez pentru tine"

ro

06 Jun, 2010 15:13 1855 Marime text
_mg_2627_resize.jpgPeste 1000 de persoane s-au prezentat vineri si sambata, la Teatrul Nottara din Bucuresti, la preselectia "Dansez pentru tine" cu speranta ca vor ajunge sa concurenze in noul sezon din toamna al emisiunii de la Pro Tv. Putini au fost cei care nu au plans cand si-au spus in fata juriului povestea de viata si visul pentru care si-ar dori sa intre in ringul emotiilor.

Coplesiti de probleme si de emotii, pretendentii la statutul de concurent "Dansez pentru tine" au primit vorbe de incurajare din partea juriului, dar si din partea salii de teatru care era plina pana la refuz cu sustinatori si alti visatori. Iulia Vantur, co-prezentatoarea emisiunii, Edi Stancu, coordonatorul baletului, coregrafii Lilian Caraus, Victoria Bucun si Furnica, precum si fost concurenti precum Magda, Antonio, Grigore, Elena Geru, Andrei Stefan sau Oana Dedeu i-au ascultat pe cei prezenti la preselectie, i-au incurajat si le-au dat sperante ca viata lor s-ar putea schimba in bine. La proba de dans, concurentii au avut de dansat stiluri diverse precum Bollywood, salsa, dans tiganesc, Michael Jackson, rock'n'roll, disco care i-au pus la grea incercare.

Cei mai multi dintre cei prezenti isi doresc sa intre in competitia "Dansez pentru tine" pentru a-si cumpara o locuinta sau pentru a face rost de bani pentru tratamente medicale, insa au venit si visatori care isi doresc sa fie ajutati sa-si continuie studiile, sa aiba un trai decent, sa le asigure copiilor un viitor mai bun, sa infiinteze centre de dans pentru copii cu dizabilitati.

Cu varste cuprinse intre 14 si peste 60 de ani, concurentii au fost inimosi si plini de energie, chiar daca preselectiile au durat pana tarziu in noapte. O doamna de 49 de ani, Bacauanu Manuela Sanda, a dansat din tot sufletul pe scena Teatrului Nottara in fata juriului pentru a avea sansa de a-si ajuta cu bani de tratamente si un trai decent prietenul tinutuit intr-un scaun cu rotile de 25 de ani. Un tata de doar 29 de ani isi doreste sa ajunga in ringul visurilor pentru fiul sau de numai un an si jumatate care a suferit deja o interventie chirurgicala pe creier, care a fost diagnosticat cu epilepsie si care acum risca sa-si piarda vederea la ochiul stang. O tanara isi doreste sa-si cumpere o locuinta si astfel sa puna punct cosmarului pe care il traieste alaturi de fratii si mama ei atunci cand tatal coplesit de bautura o bate pe mama lor si ii da pe toti afara din casa indiferent daca ploua, ninge sau e noapte. La doar 30 de ani, o tanara cu deficiente de auz isi doreste sa isi poata permite un implant cu celule stem pentru sotul ei imobilizat intr-un scaun cu rotile, iar un domn de 55 de ani cu deficiente de vorbire si auz s-a costumat in Michael Jackson si a dansat in speranta ca va putea obtine finantare pentru Asociatia surdo-mutilor din Romania, Filiala Bucurensti.

Din cauza emotiilor, o tanara de 25 de ani a avut o cadere de calciu chiar dupa proba de dans, insa cu ingrijiri medicale si incurajari din partea juriului, ea si-a adunat fortele si si-a spus povestea vietii. In urma preselectiilor, doar opt persoane vor ajunge sa concurenze alaturi de opt vedete pentru implinirea visului lor in editia din toamna a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro Tv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii