Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La aniversarea celor doi anişori, fiica prezentatoarei Prima TV, Livia Graur, a primit cadou cercei cu diamante

ro

26 Aug, 2015 18:53 1791 Marime text
Livia Graur, frumoasa prezentatoare a ştirilor Focus, de la ora 16:30, este o mămică fericită şi împlinită. Fiica ei Renata Nicole a împlinit doi anişori.
 
În urmă cu doi ani, Livia Graur intra în rândul mămicilor şi aducea pe lume o minunăţie de fetiţă la Spitalul Municipal din Capitală. Atunci, proaspeţii părinţi Livia şi Răzvan au ţinut-o pentru prima dată în braţe pe Renata Nicole şi au radiat de fericire. De atunci, viaţa soţilor Graur are un alt sens şi fiecare zi petrecută alături de fetiţa lor este motiv de fericire şi bucurie. De curând, Livia şi Răzvan au sărbătorit-o pe Renata printr-o petrecere în aer liber alături de familie şi prieteni.
 
Renata a împlinit doi ani de când ne luminează viaţa. Am petrecut în familie, ne-am distrat de minune, iar Renata a învaţat să cânte "la mulţi ani". A primit o mulţime de cadouri, jucării şi hăinuţe, dar piesa de rezistenţă a fost o pereche de cercei cu diamante”, a povestit fericită mămica.
 
Pe Livia Graur o puteţi urmări prezentând ştirile Focus, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16:30, la Prima TV.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii