Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jean-Claude Van Damme, Ben Stiller şi Catherine Zeta-Jone - actori de top în filmele săptămânii la Prima TV

ro

15 Jun, 2015 21:24 2442 Marime text
În timp ce Jean-Claude Van Damme se joacă pe sine în “J.C.V.D.”, iar Ben Stiller îţi face cunoscută “Povestea lui Marc Peas”, Draga Olteanu Matei este „Cucoana Chiriţa”, iar Catherine Zeta-Jones este un maestru bucătar “Fără reţineri”, în filmele săptămânii (15 – 21 iunie), la Prima TV.
 
Luni, 15 iunie, de la ora 20:30, Jean-Claude Van Damme se joacă pe sine însuşi, în comedia, “J.C.V.D.”. El se trezeşte în mijlocul unei situaţii în care faima sa păleşte, este dependent de droguri, iar încercarea de a fi tată eşuează. Cel mai cunoscut actor belgian al tuturor timpurilor demonstrează că deţine, pe lângă muşchii care l-au făcut celebru, şi calităţi veritabile de actorie. Cu multă ironie, mult umor şi mult mai puţină acţiune, filmul a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam.
 
Marţi, 16 iunie, Ben Stiller revine pe micile ecrane în “Povestea lui Marc Peas”. Deşi a terminat liceul de 10 ani, Marc Pease încă mai trăieşte în trecut, în vremurile când era marea vedetă a musicalurilor şcolii. Din fericire pentru el, întâlnirea cu fostul profesor de muzică şi mentor, plus o serie de întâmplări neprevăzute, îl fac să-şi exorcizeze demonii şi să înţeleagă că viaţa înseamnă mai mult decât scena muzicală. Despre ce este vorba aflaţi marţi, de la ora 20:30, la Prima TV.
Vineri, 19 iunie, de la ora 20:30, Draga Olteanu Matei este „Cucoana Chiriţa”, într-o comedie regizată de Mircea Drăgan, în care actriţa îşi dezlănţuie temperamentul vulcanic într-una din cele mai triviale adaptări după clasicii din cinematografia noastră. Slalom între farsă şi vodevil, comedie de moravuri şi satiră social lingvistică, mizând mereu pe efectul ridicol exterior, fără vreo aluzie la noua rasă de ciocoi semidocţi din epoca realizării filmului.
 
Sâmbătă, 20 iunie, Catherine Zeta-Jones este un maestru bucătar “Fără reţineri” care îşi duce viaţa tot aşa cum îşi conduce şi bucătăria din restaurantul de lux din Manhattan, cu o intensitate care n-are timp pentru fleacuri, ceea ce îi captivează şi intimidează totodată pe cei din jurul ei. Natura perfecţionistă a lui Kate este pusă la încercare când în rândul personalului apare Nick, un adjunct îndrăzneţ, optimist şi dezinhibat. Atitudinea sa dezinvoltă vizavi de bucătărie, dar şi de viaţă, este la polul opus faţă de cea a lui Kate şi totuşi chimia dintre ei nu poate fi negată. Vedeţi despre ce este vorba sâmbătă de la ora 20:30, la Prima TV.
Iar de la ora 23:00, George Piştereanu şi Ada Condeescu sunt protagonişti în drama „Eu când vreau să fluier, fluier”, regizată de Florin Şerban. După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când se îndrăgosteşte de Ana, o studentă frumoasă la Sociologie, venită în practică în penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii