Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grila de toamnă Kanal D - noutăţi, surprize şi reţete de succes

ro

09 Sep, 2010 21:34 2541 Marime text

În această toamnă, Kanal D mizează în grila de programe pe cel mai de succes serial turcesc al momentului, EZEL, pe producţiile proaspăt intrate în grilă: show-ul de farse "FACI FAţă, FACI BANI" cu Ovidiu Niculescu şi Vlad Gorneanu, reality show-ul lui Ernest "OCHII DIN UMBRă", dar şi pe emisiunile care au avut succes la public şi revin la Kanal D cu sezoane noi, mai bune şi mai interesante.

Din 22 SEPTEMBRIE, îN FIECARE MIERCURI şI JOI, DE LA 22.00, Kanal D aduce pe micile ecrane cel mai vizionat serial turcesc al tuturor timpurilor, atât în Turcia cât şi pe piaţa media internaţională: EZEL. Cu un buget de peste 300 000 de euro pe episod, peste 30 de locuri de filmare în Istanbul, cu o distribuţie nde excepţie şi o echipă de producţie de peste 100 de persoane, EZEL este un serial turcesc care se ridică la calitatea producţiilor hollywoodiene. Datorită audienţelor record înregistrate în Turcia, dar şi succesului răsunător la târgul de produse de televiziune de la Cannes, unde a fost serialul "vedetă", Kanal D aduce în România pentru iubitorii serialelor turceşti nouă revelaţie de pe piaţa media internaţională. Descoperiţi o poveste despre viaţă, secrete, relaţii, prietenie şi dragoste în culori orientale, din inima fascinantului Istanbul, DIN 22 SEPTEMBRIE, LA KANAL D!

Cele mai bune producţii Kanal D revin în această toamnă cu sezoane noi, pline de surprize. COVE revine în grila de toamnă, cu sezonul trei al emisiunii FATA LUI TATA, în fiecare DUMINICă, de la ORELE 20.00, unde le oferă sprijin părinţilor disperaţi să afle pe unde umblă şi cu ce se ocupă fetele lor adolescente.

Din 6 SEPTEMBRIE, în fiecare LUNI, DE LA ORA 20.30, OVIDIU NICULESCU şI VLAD GORNEANU vă aşteaptă la o porţie de râs sănătoasă în cea mai tare emisiune de farse, "FACI FAţă, FACI BANI". Ovidiu şi Vlad aleg un personaj "cheie" dintr-un restaurant sau cafenea care, dacă respectă întocmai indicaţiile primite în cască pe care le oferă cei doi prezentatori, are şansa de a câştiga diverse sume de bani. Situaţia pentru interlocutorul
personajului "cheie" este cât se poate de incomodă, acesta fiind de multe ori supărat, indignat sau neputându-se abţine să ofere câteva replici spumoase. Însă, pentru cei aflaţi în faţa televizoarelor, dar şi pentru cei doi amfitrioni ai emisiunii, reprezintă o porţie de râs şi distracţie garantată..

CăSăTOREşTE-TE CU MINE, prezentat de EDUARD PETRU, revine din 8 SEPTEMBRIE, în fiecare MIERCURI, DE LA 20.30. Căsătoreşte-te cu mine este un reality show, în cadrul căreia cei mai îndrăgostiţi, dar şi curajoşi, îşi iau inima în dinţi şi îi cer în căsătorie în cele mai inedite forme pe cei pe care îi consideră jumătatea lor.

ERNEST, proaspăt intrat în familia Kanal D îşi continuă muncă de detectiv la "OCHII DIN UMBRă", fiind mereu pe urma celor care au ceva de ascuns. În fiecare VINERI, de la 20.30, fiţi împreună cu Ernest ochii din umbra celor care trădează, înşeală, mint şi au secrete faţă de apropiaţii lor.

Cel mai de succes reality show din România, NORA PENTRU MAMA, îşi deschide porţile pentru concurenţi noi, nerăbdători să intre în competiţia care le-ar putea schimba definitiv viaţa. GABRIELA CRISTEA dă startul la o nouă poveste, DIN 13 SEPTEMBRIE, DE LUNI PâNă VINERI DE LA ORELE 10.00 şI 19.45 şI SâMBăTă DE LA 19.30.
Fete nerăbdătoare să-şi întâlnească jumătatea, băieţi plini de speranţă că o vor cunoaşte pe fata visurilor lor, dar şi soacre pregătite să le testeze pe fete până la epuizare, toţi, separaţi de prieteni şi familie, încep aventura vieţii lor, timp de câteva luni, în noua casă Noră pentru mama.

Din 16 SEPTEMBRIE, îN FIECARE JOI, DE LA ORELE 20.30, Ramona Gabor, Alexandra Enachescu, Crina Onuţ, Alex Avram şi Andrei Barbu - cinci
tineri obişnuiţi cu luxul, renunţă la viaţă în vilă cu piscină, la bolizii cu mulţi cai putere, la hobby-urile extravagante, la cafenele şi cluburi de fâţe pentru a testa viaţa de om obişnuit. La "SăRACII COPII BOGAţI", reality show-ul ajuns deja la al doilea sezon, cei cinci vor învăţa să trăiască cu un buget limitat, vor munci pentru a-şi câştiga pâinea şi vor trebui să facă faţă unor situaţii în care nu au mai fost puşi nniciodată, fie ca ăsta înseamnă a spăla vasele, a  desfunda wc-ul sau a fii îngrijitor la o fermă de animale. O emisiune plină de umor şi de bună dispoziţie în care cei neafectaţi de criză economică testează pe pielea proprie greutăţile oamenilor obişnuiţi.

DESPRE KANAL D



Kanal D Romania este parte din Dogan Media International - subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia.
DYH are in portofoliu sau: opt cotidiene printre care cele mai importante sunt "Hurriyet", "Milliyet" si "Fanatik", 8 posturi TV (printre care Kanal D, Star TV si CNN Turk), 3 statii radio si case de productie audio, video si print. Actiunile Kanal D in Romania sunt detinute in proportie de 25% de grupul media Ringier, cel mai mare trust din presa scrisa romaneasca si printre cele mai importante grupuri media din Europa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii