Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cronica Cârcotaşilor are un expat în Marea Britanie. Puştiu’!

ro

15 Jul, 2015 17:44 1843 Marime text
Om de bază în cei 15 ani, Marian Stanciu se mută la Londra, dar rămâne în echipa emisiunii.
 
Al doilea Cârcotaş din istoria emisiunii difuzate la Prima TV îşi schimbă domiciliul, dar nu şi năravul. Puştiu’ s-a mutat la Londra, oraşul unde studiază, de mai multă vreme, fiul său, Sebastian, şi de unde va continua să lucreze pentru Cronică, în noul sezon.
 
“Astăzi, Puştiu’ pleacă definitiv în Anglia. Dar, după 15 ani, încă iubeşte Cronica Cârcotaşilor, aşa că, pe ea, nu o părăseşte! Despre ce este vorba, veţi vedea în toamnă!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Marian Stanciu a fost învestit în calitatea de Cârcotaş de Şerban Huidu, nu la multă vreme de la debutul emisiunii, 14 aprilie 2000, la Prima TV.
 
Eu eram cameraman la Cronică şi, la una dintre emisiuni, am avut un comentariu despre un material, fără să ţin cont că mă auzeam. Acela a fost momentul în care Şerban mi-a dat “voce”. M-am simţit foarte mândru când am primit lavalieră!”, povesteşte Puştiu’. De-a lungul, cameramanul care a “primit voce” în urmă cu 15 ani a cârcotit din spatele camerei, a dansat împreună cu Bebeluşele (video) şi a jucat în scenete alături de ceilalţi componenţi ai echipei.
 
Puştiu’ promite să fie la fel de activ în emisiune şi în sezonul următor, chiar dacă se va afla la mai bine de 2.000 de kilometri de Bucureşti. Echipa Cârcotaşilor s-a mărit în această vară odată cu revenirea lui Codruţ Kegheş, actorul din spatele celebrului personaj Dezbrăcatu’.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii