Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Casanova”, „Podurile din Madison County” şi „Toamna bobocilor”, trei dintre producţiile săptămânii la Prima TV

ro

29 Jun, 2015 16:11 1957 Marime text
Săptămâna aceasta, Peter O'Toole este legendarul seducător Casanova, Clint Eastwood şi Meryl Streep îşi trăiesc povestea de dragoste în producţia „Podurile din Madison County”, Billy Campbell devine „Omul rachetă”, iar elita actorilor români se reuneşte în superproducţiile „Braţele Afroditei” şi „Toamna bobocilor”, la Prima TV.
 
Luni, 29 iunie, de la ora 20:30, David Keith face un ”Experiment periculos”. Folosind ADN-ul unei fosile de tigru, el încearcă să readucă la viaţă unul dintre cei mai de temut prădători. Ambiţia sa se transformă într-un coşmar atunci când creatura scapă de sub control.
 
Gina Gershon şi Randy Quaid continuă şi marţi, 30 iunie, de la ora 20:30, să oprească extinderea furtunii din Chicago, pentru a împiedica „Sfârşitul lumii”, în cea de-a doua partea a dramei regizate de Dick Lowry.

Jean Constantin, Amza Pellea, Mircea Albulescu, Violeta Andrei, Radu Beligan şi Alexandru Repan se reunesc la Prima TV, în producţia „Braţele Afroditei”. În portul Nador, o echipă de constructori români descoperă câteva statui antice de mare valoare. Aflând despre ele, Mendoza, un mare traficant de opere de artă, caută prin diferite mijloace să intre în posesia lor. Dacă va reuşi sau nu rămâne de văzut vineri, 3 iulie, de la ora 20:30.
 
Tot vineri, de la ora 22:30, Peter O'Toole este Giacomo Casanova care, ajuns la o vârstă venerabilă, îşi rememorează viaţa aventuroasă. De la talentul său de a-şi asuma diferite identităţi, până la spectaculoasa evadare din închisoarea veneţiană şi de la numeroasele femei cucerite, până la singura lui adevărată iubire pentru o femeie care n-a putut fi niciodată a lui, nimic nu lipşeşte din povestea legendarului seducător, pe care o puteţi urmări în filmul biografic „Casanova”, la Prima TV.
 
Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 20:30, Billy Campbell intră în pielea lui Cliff Secord şi devine „Omul rachetă” la Prima TV. După ce îşi avariază avionul, Cliff găseşte un prototip diferit de tot ceea ce văzuse până atunci. Din păcate, nu este singurul care ştie de existenţa acestuia.
 
Şi tot sâmbătă, de la ora 22:45, Clint Eastwood şi Meryl Streep îşi trăiesc povestea de dragoste în producţia „Podurile din Madison County”. Inspirat de best-seller-ul lui Robert James Waller şi regizat cu sensibilitate de protagonist, filmul este povestea dulce-amăruie a unei pasiuni născute în faţa unui aparat de fotografiat. Producţia a fost nominalizată la premiul “Cesar” pentru “Cel mai bun film străin”.
 
Săptămâna se încheie la Prima TV în notă comică. Duminică, 5 iulie, de la ora 16:00, îndrăgiţii actori Draga Olteanu Matei şi Marin Moraru îi readuc pe micile ecrane pe Varvara şi Toderaş în superproducţia „Toamna bobocilor”. După terminarea studiilor, Emil Hossu, Dumitru Furdui şi Maria Ploae li se alătură în Viişoara. Cei trei tineri sunt surprinşi de atmosfera ciudată din sat, unde primarul le înmânează imediat negaţiile fără a fi solicitate. Cu excepţia Mirelei, ceilalţi doi doreau să rămână aici. Aşa începe un adevărat război între absolvenţi, pe de o parte, şi primar şi săteni, de cealaltă parte.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii