Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Şerban - „Am scăpat de tumora benignă de la sân cu ajutorul curăţirii interioare”

ro

08 May, 2015 17:57 1802 Marime text
Invitată la Constantin ’60, duminică, de la 22:30, la Prima TV, artista povesteşte despre problema de sănătate pe care a avut-o şi felul în care a reuşit să treacă peste ea.
 
Carmen Şerban, artistă la mare căutare în comunităţile de români din Europa şi Statele Unite, este invitata din această săptămână a emisiunii Constantin ’60. Dincolo de succesul muzical şi poveştiile de familie, artista a vorbit şi despre marea încercare a vieţii ei, o tumoră benignă la sân.
 
Unul dintre cei trei terapeuţi cu care am lucrat în acea perioadă mi-a spus să merg la curăţirea interioară, pentru că altfel tumora va creşte”, i-a spus Carmen lui Alexandu Constantin. Artista a fost la liturghii, la Sfântul Maslu şi la Moliftele Sfântului Vasile, dar a făcut şi schimbări în viaţa ei. „Am învăţat că trebuie să-i ierţi pe oamenii care ţi-au făcut rău şi, cel mai important, să te ierţi pe tine însaţi”.
 
Cele mai frumoase momente din viaţa artistei sunt pe scenă, indiferent de oraşul sau ţara în care se află. Carmen Şerban deapănă amintiri de la evenimente muzicale, care au avut loc în România şi dincolo de graniţele ei, duminică seară, de la 22:30, la Constantin ’60.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii