Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Vlădău - „M-am îndrăgostit la prima vedere, pentru prima oară în viaţa mea, de Mădălina Ghenea”

ro

23 May, 2015 10:53 1634 Marime text
Detalii despre relaţia scurtă, dar intensă, cu cea care a sucit minţile actorilor de la Hollywood, duminică seară, la Constantin 60’, de la ora 22:30, la Prima TV.
 
Bogdan Vlădău este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din România, cu multe cuceriri faimoase în „portofoliu” . Fotomodelul vorbeşte, pentru prima oară despre una dintre marile lui iubiri, Mădălina Ghenea, în acest weekend, în emisiunea găzduită de Alexandru Constantin.
 
A fost dragoste la prima vedere, pentru prima oară în viaţa mea”, îşi aminteşte Bogdan Vlădău. Relaţia cu fosta colegă de breaslă a început la Milano, dar, din păcate, a ţinut doar trei săptămâni. „Regret că n-a durat mai mult, ca să ne dăm seama dacă puteam să fim un cuplu adevărat”, mai spune invitatul lui Alexandru Constantin.
 
Cu toate că relaţia, foarte intensă, a fost prea scurtă, fostul fotomodel, actual cântăreţ are doar cuvinte de laudă pentru Mădălina Ghenea. Cu ce l-a uimit frumoasa care a sucit chiar şi minţile actorilor de la Hollywood aflaţi duminică, la Constantin 60’, de la 22:30, la Prima TV.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii