Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatru IUBESTE-MA CAT VIATA la IAKI, Stand-up comedy cu MICUTZU

ro

28 Jan, 2014 14:16 2819 Marime text

 

Teatru: DUBLU SAU NIMIC la Harlequin Mamaia

Restaurant Harlequin Mamaia si evenimente-constanta.ro prezinta piesa de teatru Dublu sau nimic, o comedie pe care o poti savura miercuri, 29 ianuarie, ora 21.00.
Lumea actorilor este plina de situatii nepravazute… ce se poate intampla atunci cand esti sosia – dublura unui alt actor sau actrita?
Cate situatii confuze se pot creea, atunci cand intalnesti dublura actorului sau actritei cu care urmeaza sa filmezi?
Un text savuros, plin de umor, despre actori si lumea lor!
CITESTE MAI DEPARTE
 
 

Teatru: IUBESTE-MA CAT VIATA la Hotel IAKI

Teatrul Semn si hotel IAKI va invita la comedia romantica „Iubeste-ma cat viata”, adaptare dupa “Zapezile de altadata” de Dumitru Solomon vineri, 31 ianuarie ora, 21.00.
Un spectacol in care povestea de dragoste a unui cuplu devine oglinda oricarui cuplu. Cu mult umor, cu accente ironice/autoironice! Un balans romantic intre iubirea ideala si realitatea care tinde sa toceasca orice iubire!
CITESTE MAI DEPARTE
 
 

Seminar: “IMUNITATE prin forta plantelor” la Forte Life

“Sanatatea e o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea” afirma Hipocrate. Daca pretuiti sanatatea dumneavoastra DACIA PLANT si PLAFAR CENTRUM va invita  JOI, 30 Ianuarie ora 18.30 la FORTE LIFE sa participati la o lectie de sanatate gratuita cu tema: “IMUNITATE prin forta plantelor”.
Invitatul special Dl Dr. Florin Bota Catana, doctor specialist in medicina de familie, Competenta Api-fito-terapie,  Lector Ayurveda va raspunde tuturor intrebarilor celor prezenti si ne va informa cu privire la ce ... CITESTE MAI DEPARTE
 
 

Stand-up comedy cu MICUTZU si Alex Mocanu la Harlequin Mamaia

Cosmin Nedelcu aka Micutzu se numără printre cei care au pornit (și continuă) ca actor și au ajuns să facă (și) stand-up. La început era un mod plăcut de a-ți câștiga existența.
CITESTE MAI DEPARTE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii