Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul întâlneşte liderul Progresul 1944 Spartac. "Marinarii" sunt încrezători

ro

05 Oct, 2017 13:53 1626 Marime text
Echipa de pe locul doi din seria secunda a Ligii a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanţa, joaca sambata in campionat pe terenul liderului cladamentului, Progresul 1944 Spartac, de la ora 15.00. Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte, iar constantenii se arata increzatori in obtinerea unui rezultat bun.


"Să speram că vom trece cu bine şi de acest meci. Progresul 1944 Spartac nu a ajuns întamplător pe locul întai, are jucatori de calitate, chiar dacă nu foarte cunoscuţi. Nu ne îngrijorează că au cel mai bun atac din Liga a 3-a, şi noi puteam marca mai mult. Sper că absenţa lui Lamine Diakite să nu se simtă în jocul nostru. Sperăm să se rezolve cât mai repede problemele cu care ne confruntăm la club. Dintre primele cinci clasate, cred că noi avem cele mai proaste condiţii, dar jucătorii au dat dovadă de seriozitate şi caracter şi suntem în grafic", a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.


Suspendat pentru confruntarea de sâmbătă, Lamine Diakite a declarat: "Trebuie să privim această partidă ca pe oricare alta, făcând abstracţie de faptul că adversara noastră e pe locul întai şi a marcat mult. Nu cred că va fi o diferenţă negativă în jocul SSC Farul că nu voi evolua eu. Sunt colegi care mă pot înlocui cu brio".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii