Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Senat 2 Iulie 2015

ro

02 Jul, 2015 14:05 1029 Marime text
          Parlamentul a intrat în vacanţă, însă, pentru senatorul Christian Gigi Chiru, această perioadă va fi dedicată activităţii în teritoriu, alături de echipa sa.
„Și în acest an voi avea o vacanţă parlamentară activă, în care îmi vor fi alături tinerii care doresc să facă practică la cabinetul senatorial. Deja au răspuns invitaţiei mele șapte studenţi, care vor învăţa, alături de mine şi de echipa mea, cum funcţionează cabinetul senatorial, cum lucrează echipa mea de comunicare şi se vor familiariza cu activitatea partidului. Chiar este nevoie ca noi, parlamentarii PNL, să deschidem porțile spre cetățeni, spre tineri, pentru a vedea, pentru a experimenta ceea ce se întâmplă dincolo de politica de la televizor”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.
 
În vacanţa parlamentară, senatorul va lucra alături de echipele de specialiști care pregătesc proiectele pentru Constanța şi va avea întâlniri cu o sumedenie de constănţenii care îl susțin.
 
„Consider că întâlnirile cu locuitorii Constanţei sunt foarte importante şi acestea ne vor ajuta să identificăm care este agenda cetățenilor pentru perioada următoare. Aceste informaţii îmi vor fi utile, atât mie în activitatea parlamentară, cât şi echipelor de specialiști, în pregătirea proiectelor pentru Constanța. Pe de altă parte, avem o echipă de tineri pregătiți, dornici să muncească și să fie în slujba comunității. În altă ordine de idei, este nevoie de exemplul unui nou model de om politic la Constanța. Modelul de om politic definit prin politicile sale, care pun cetățeanul și nevoie sale în centrul atenției”, a mai spus senatorul Christian Gigi Chiru. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii