Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa DIICOT 04 Martie.2015

ro

04 Mar, 2015 15:55 924 Marime text
La data de 03.03.2015 şi 04.03.2015 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de suspectii G. C.-V., G. E.C și G. E. pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

     În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada decembrie 2014-martie 2015, cei trei suspecţi, în baza aceleiași rezoluții infracționale, au deţinut şi comercializat pe raza sectorului 2 din municipiul Bucuresti, cantităţi importante de heroină, contra sumei de 40-50 lei doza. 

    În cauză s-a mai reţinut faptul că suspecta G.E., a pus la dispoziția suspectului G.C.V.,pentru desfășurarea activităților de trafic de droguri, locuința sa din București situată pe raza sectorului  2.

    În cauză urmează a fi sesizată instanţa competentă cu propunerea de arestare preventivă.

    Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog.
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.      
    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii