Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Plantăm fapte bune în România” finalizează plantările de primăvară în județul Constanța

ro

10 Apr, 2014 12:53 1714 Marime text
„Plantăm fapte bune în România” încheie sezonul acțiunilor de primăvară ale acestui an, sâmbătă, 12 aprilie, în comuna Peștera din județul Constanța.
După acțiunea din 29 martie, 107 voluntari sunt așteptați sâmbătă în județul Constanța pentru a planta perdeaua forestieră a localității Peștera. Aceasta va avea rolul de a proteja autostrada şi drumurilor naţionale împotriva căderilor abundente de zăpadă. Voluntarii prezenți sunt membri ai Asociației PATHOS din București, ai Jandarmeriei din Medgidia, precum și persoane fizice indepedente, care au dorit sa ia parte la acțiune.
Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Peștera, pentru sprijinul acordat în cele două intervenții pe care „Plantăm fapte bune în România” le-a programat în această localitate, în primăvara acestui an.

“În ciuda condițiilor meteo capricioase, acțiunile din această primăvară au fost un succes pentru noi. Ne bucurăm ca am continuat ceea ce ne-am propus și sperăm că ,și în toamnă, voluntarii vor fi la fel de receptivi la mesajul pe care il transmitem”, a declarat Liana Buzea, fondatorul Plantăm fapte bune în România”.
Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Plantăm fapte bune în România” din 2014, o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren (pe cont propriu, cu grupul de prieteni), scriindu-ne la adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro.

La nivel național, „Plantăm fapte bune în România” și-a propus ca, în 2014, sa împădurească 21 de hectare de teren, cu ajutorul a 3000 de voluntari. Acțiunile de primăvară vor cuprinde acțiuni în județele Argeș, Iași, Mureș, Prahova, Sălaj și Satu Mare. În perioada verii, vor fi îngrijite toate plantațiile din cadrul proiectului, prin fertilizări și descopleșiri de buruieni, iar în toamnă vor continua completările plantațiilor vechi cât și pornirea unor obiective noi de împădurire în județele Cluj și Dâmbovița.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii